sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

..ja talvi taisi mennä..vaikka on vasta maaliskuun eka päivä.

Ihmeellinen talvi. Hiihtolomalla plusasteita ja sentin lumikerros. Maaliskuun lopussa lähes kaikki lumi sulanut ja kuraa kaikkialla.

Jääkävely mökillä
 Onneksi sentään hiihtolomalla oli pari pakkasyötä, päästiin mökillä jääkävelyille :-) Muutenkin hiihtolomalla pidin koirille kunnon ulkoiluleiriä: aamulla postireissu, puoliltapäivin jääkävely/seikkailureisdu (Ella ja Lauri ja välillä Arikin ja kerran iskäkin mukana) ja illansuussa vielä lammen ympärikävely tai pikkulenkki pimeässä. Ja toki vielä useita kertoja pihalla pieniä pyrähdyksiä. Saga ja erityisesti Uuno olivat niin otettuja panostuksesrani heihin että seurasivat minua kaikkialle ;kutsuimme heitä leikkisästi lakeijoikseni ;-) toivottavasti äiti ja iskä jatkavat reippsaita ulkoilujani - noin saa Uunon seikkailutarpeen tyydytettyä ja ei ole enää tarvetta omille reissuille naapurikoirien kanssa.

Hiihtoloma oltiin siis pääasiassa mökillä. Päästiin lähtemään toki vasta maanantaina kun odottelimme Sagan juoksujen olevan siinä vaiheessa että tärppipäivät ovat varmasti kunnolla ohi. Oikein osasimme merkit tulkita :-) Vielä pari päivää aiemmin häntä kääntyi ja veto oli kovaa. Sitten yhtäkkiä kiinnostus uroksiin loppui. Näin osasimme odottaa. Toki tuoksuu vielä oli jäljellä, mutta ei se kauan tulomme jälkeen Hukkaa ja Uunoa ja naapurin Tikkiä häirinnyt -tai siis kiehtonut.

Muuten arki sujuu hyvin. Saga vaikuttaa erittäin tyytyväiseltä elämäänsä. Nähdään kavereita välillä - nyt ollaan tutustuttu myös lauttasaaren uuteen pihistulokkaaseen Volkeen. Saga näytti hellästi heti kuka on pomo ja Volke alistui nätisti! Viliä nähdään pari kertaa viikossa. Ja lähes päivittäin Saga käy jättämässä pissiterveiset Vilille heidän pihalle. Vili usein jättää vastaterveiset joko meidän tai heidän pihalle :-D  Sagan tyytyväisyydestä päätellen ulkoillaan näköjään riittävästi. Yhteistyö Sagan kanssa sujuu, ymmärrämme varsin hyvin toisiamme. Saga osaa kyllä kertoa jos joku on vialla tai haluaa jonnekin/jotakin. Ja yleensä osoittaa vaan tyytyväisyyttään :-)


                      Olemme päivittäin niin onnellisia ihanasta pihiksestämme ❤

Tässä taas muutama kuva/video tapahtumista:

Saga kurkottelee pulled porkia :-)
vetoleikki - äiti ja poika
Arilla on jotain herkkua...
Uuno chillailee :-)
Ihanat Hukka ja Uuno
Saga thunder shirtissäään - nukkuu vaikka
vieressä pauhaa talviklassikko ja Ari jännää täysillä
sitä. Yleensä kun Saga hermoillee jos Ari hermoilee..
Toi liivi on aivan ihmeellinen; rauhoittaa heti!!







1 kommentti: