lauantai 6. kesäkuuta 2009

Liruja ja tukalia tilanteita

Tänään on ollut lirupäivä: aika monet pisut ovat lirahtaneet väärään paikkaan/aikaan: Yhden kerran Ari aikaili uloslähtöä syömisen jälkeen (aika-ajot käynnissä), toisen kerran lirahti eteiseen, kun ei tajuttu että edellisestä käynnistä oli vajaa kolme tuntia ja oli kuitenkin leikitty ennen unia.. ja kolmannen kerran lorahti käytävään äsken hissiä odottaessa :-(
No, lirut on liruja... muuten Saga on tänään ollut varsin rauhallinen(?) ja todella herttainen, ja paljon on taas päivän aikana opittu.

Äsken törmättiin ulkoilureissulla käytävässä alakerran Aldo-koiraan. Minulle tilanne oli ihan uusi - en ole nähnyt heidän kohtaavan aiemmin. Ari on ollut Sagan kanssa heidän kohdatessaan. S pelkää Aldoa aika lailla.. ja minä taisin käyttyäytyä tyhmästi, kun nappasin pelokkaan ja vetäytyvän Sagan syliin Aldon tieltä (mutta näin ymmärsin Aldon "äidin" viestittävän). Ari oli äkäinen käyttäytymisestäni: en olisi saanut ottaa Sagaa syliin. Tilanne oli minulle ihan uusi... onneksi huomenna tänne tulee Mauri-koira Sagaa tapaamaan, joten näen kuinka koirat kohtaavat ja olen sen jälkeen viisaampi vastaavanlaisissa tilanteissa. Nyt vielä pissille ennen nukkumaanmenoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti