maanantai 21. syyskuuta 2009

Tutustuminen Agility-treeneihin

Muutama kuukausi sitten otin yhteyttä Agryyn ja ilmoitin kiinnostuksestamme ensi kevään pentukurssille. Sain mukavan paluuviestin, jossa meitä pyydettiin katsomaan harjoituksia Ruoholahteen. Muutama viikko tämän jälkeen selvisi, että Mari käy juuri samoissa harjoituksissa, joita meidät kutsuttiin katsomaan, Jimin kanssa. Päätimme, että menemme katsomaan harjoituksia tällä viikolla, kun Sagan pentukurssi on ohi - näin saamme mukavasti ainakin yhden kivan aktiviteetin järjestetyksi Sagalle viikoittain.

Tänään sitten kävimme yhdessä Marin, Jimin ja Jaden kanssa tutustumassa Jimin Agility-treeneihin. Pakkauduimme kaikki yhdessä autoomme ja huristelimme Ruoholahteen. Saga oli ihmeissään, kun Jimi ja Jade olivat kyydissämme, mutta pysyi silti oikein kiltisti ja aisoissa häkissään takakontissa - Jimi, Jade ja Mari takapenkillä. Seurasimme koko tunnin kentän laidalta harjoituksia. Sagakin näytti uteliaana ja innostuneena katselevan koirien juoksentelua esteiden läpi. Jade olo välillä aidan sisällä, välillä kanssamme aidan ulkopuolella. Ja välillä kaverukset saivat hieman leikkiä ja painiakin.

Harjoituksia oli mielenkiintoista ja mukavaa seurata. Toivottavasti Saga ja Jade pääsisivät ensi keväänä aloittamaan agilityn yhdessä tai erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti