tiistai 11. joulukuuta 2012

Pennut 5 viikkoa

Ihana pentuläjä :-)
Kävimme taas äsken moikkaamassa Sagaa ja nyt jo yli viisiviikkoisia pentuja. Viikon aikana oli tapahtunut taas kummia - nyt ne olivat oikeasti pieniä koiranpentuja terävine hampaineen ja kujeineen :-) 

Saga tarkkailee
Ihanat pikuiset taaperot kiipeilivät päällämme ja purivat minkä ehtivät - ja välillä hieman torkahtivat. Saga käytti tilaisuutta hyväksi ja olisi halunnut pääasiassa vain leikkiä. Toki Saga kävi välillä rapsutettavanamme ja ruokkimassa pentujaankin. Jaanan mukaan ahkerasti Saga on leikityttänyt viimeaikoina myös perheen miesväkeä.... ovela tyttö :-) Myös herkut houkuttelevat Sagaa, joka tietää jo kaapin, missä herkkuja säilytetään.... Mutta siis oikein mukavasti ja reippaasti on Saga kuulemma ollut ja hoitanut hienosti tehtävänsä!

Huomenna pennut sirutetaan ja ne saavat nimet. Jaana oli kuulemma jo aika varma nimistä mutta kelle mikäkin nimi.... se oli vielä hieman auki. No, ehkä huomenna Jaana paljastaa nimet muillekin?! :-) Viikon päästä pennuilla on lääkärintarkastus ja sitten pian onkin pennuilla ikää 7 viikkoa ja luovutusikä täynnä. Minä ajattelin asiaa niin, että reilun viikon päästä Saga pääsee kotiin, Jaana kauhussaan ajankulusta ajatteli että (vajaan) kahden viikon päästä joutuu luopumaan pennuista ..ja Sagasta. Aika on kyllä mennyt varsin nopeasti. 

Sekä Saga että pennut syövät

Oli kyllä ihana nähdä taas koiruutuksia. Kaikki näyttävät voivan erittäin hyvin. Hyvä juttu! Seuraavalla kerralla (aatonaattona) sitten Saga saa lähteä mukaamme. Ja samoihin aikoihin myös vanhempani (ja Hukka) saavat hakea yhden ihanista pennuista kaverikseen...- se, kuka mukaan pääsee, on vieläkin salaisuus (vai Jaanan mietinnän alla?) Vähän minuakin jänskättää, vaikka kaikki ovat aivan ihania!!!

Pentuläjä Arin sylissä

Tässä taas muutamia videopoimintoja kyläilystämme: 



penturyntäys :-)


Nahistelua (välillä pennut kuulemma kurmoottavat toisiaan ihan toden teolla!!)


Samanaikaistoimintaa - sekä Saga että pennut syövät :-)



Leppoisa tyyppi syö :-)


Prinsessalle suoritettiin hammastarkarkastus :-)


Saga haluaisi leikkiä... ja pennut pureskella..


Hepuli..ja kakka.



4 kommenttia:

  1. Melkoisia touhupakkauksia! Kivoja videopätkiä, ihan kuin olisi itsekin mukana moikkaamassa pentuetta :)

    Aika tosiaan menee hirmu nopeasti. Vastahan sitä ihasteltiin Sagan muhkeaa pentumassua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, varsinaisia touhupakkauksia ovat - sekä pennut että Saga. Ja NIIN ihania, ihan jokainen!!

      Poista
  2. Ihania pentuja ovat ja Saga hoitaa niitä niin hyvin/luontaisesti. Aivan mainiota on, että teidän perheeseennne tulee lisää pihisenergiaa! Meidän blogissamme haaste teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, kiitos haasteesta - pitää miettiä vastauksia :-)
      Mutta joo, ihania ovat sekä pennut että Saga :-)

      Poista