tiistai 9. marraskuuta 2010

Lonkkakuvaus ja talven odottelua

Syksy on mennyt nopeasti. Valeraskaus alkaa hellittää vähitellen ja Saga on taas leikkisämpi kuin pitkään aikaan. Koirapuistossa olemme käyneet lähes päivittäin ja palloa heittelemme innokkaalle pallohullu-Sagalle lähes päivittäin. On uskomatonta, miten Saga löytää pallot lehtikasojen alta - erityisesti pilkkopimeässä!! Agilityssä olemme käyneet maanantai-iltaisin. Useimmiten Sagasta siellä on ihan kivaa, mutta harvoin S innostuu parsonien lailla kiitämään tuhatta ja sataa ratoja pitkin. Muutama viikko sitten keksin, että tylsistyttämällä Sagan kunnolla ennen radan harjoittelua pääsemme jatkuvaa yksittäisten esteiden harjoittelua parempiin tuloksiin. Ja kerrankin rata meni tosi hyvin!! Menestys ja innostus kuitenkin vaihtelee - välillä olemme ihan kohtuuhyviä ja välillä ihan surkeita. Saga on yleensä ihan hyvä, mutta minä valitettavan huono ohjaaja :-(

Kunnon metsälenkillä käymme sunnuntaisin Sipoossa Arin ratsastustuntien aikana. Viime sunnuntaina oli jo niin pimeää, että minulla piti olla otsalamppu valaisemassa polkua..ja Saga erottui liivinsä ja vilkkuvalon ansiosta pimeydestä. Oli kyllä jännää (sekä minusta että Sagasta). Coco ja Marjo lähtevät usein mukaamme. Koirat painavat metsässä tuhatta ja sataa niin että puskat rytisevät :-) Cocoa olemme nähneet muutenkin lähes viikoittain. Muutama viikko sitten Saga pääsi Cocon luokse yökylään meidän ollessa juhlimassa. Vastapalveluksena minä kävin eräänä päivänä ulkoiluttamassa Cocoa, kun Marjolla oli pitkän pitkä työpäivä.


1.11. kävimme Lohjalla lonkkakuvauksessa monien muidenkin pihisten kanssa (oli hauska nähdä monia pihiksiä samaan aikaan!!). Kuvaus meni hyvin ja loppuillan Saga hoippuroi kotona kuin humalainen :-) Eilen saimme kuulla tulokset : A/A. Hienoa!!! 


Tänään satoi ensimmäisen kerran kunnolla räntää. Saga oli innoissaan!! Sääennusteen mukaan sää lämpenee, mutta toivottavasti pian saadaan kunnon lumipeite maahan!

ps. Ari osti Sagalle furminaattorin - nyt turkki kiiltää (ja vaattet ovat vähemmän karvaisia Sagan halailun jälkeen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti