sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Kevään (ja juoksujen odottelua)

Hiihtoloma meni ja nyt ollaan jo maaliskuun puolessa välissä. Sagan juoksut eivät tulleet ennen hiihtolomaa, hiihtoloman aikana eikä vieläkään.... Oletettavasti niiden siis piti tulla tammi-helmikuun vaihteessa, viimeistään helmikuun puolivälissä. Nyt kuukausi jo siitä. Mutta kai ne joskus tulevat....?! Hoppas så!

Hiihtoloman Saga sai nyt siis viettää rauhassa Hukan ja vanhempieni seurassa. Kovat pakkaset estivät mökille menon ennen vikaa viikonloppua, joten koiruutukset joutuivat tyytymään toistensa seuraan sisätiloissa ja pihalla lumikukkuloilla hippaa leikkien - sekä tietysti pienillä kävelyretkillä lähimaastossa. Pallo oli pannassa, sillä Hukka nappasi sen koko ajan. Muutenkin Hukka on hieman lisännyt mustasukkaisuttaan ja vie/tuhoaa kaikki Sagan lelut tilaisuuden tullen. Muuten yhteiselo sujuu todella mukavasti. Kuulemma Saga pääsi muutamalle kyläreissullekin mukaan, joten yksin ei Sagan tarvinnut olla todennäköisesti hetkeäkään (äitini tekee töitä osa-aikaisesti kotona). Veimme Sagan Lappeenrantaan muutama päivä ennen lähtöämme ja ystävällisesti äitini toi Sagan junalla kotiin samana päivänä kun kotiuduimme. Riemu oli molemminpuolin suuri, kun taas kohtasimme :-)












Sitten koitti taas arki. Cocoliusta olemme tavanneet kerran-kaksi viikossa ja toissaviikonloppuna Coco oli meillä yökylässäkin. Päivällä kävimme jääkävelyllä, joten koiruutukset päsivät hieman juoksemaan painien välissä :-) Illalla meillä oli menoa, mutta koiruutusten ei tarvinnut jäädä kahdestaan, kun luottohoitajamme P&R tulivat koiria vahtimaan (tai lähinnä silittelemään). Eilen kävimme kävelyllä Fitin kanssa.

Muuten arki sujuu normaaliin tapaan: aamulla ja töitten jälkeen iltapäivällä minä vien Sagan ulos, Ari vie Sagan usen illalla koirikseen ja juuri ennen nukkumaanmenoa pissilenkille. Minä kävelen metsäpoluilla ja Ari pääasiassa katujen varsilla. Minä heittelen palloa ja sisällä Onnia (Hilarius on hyllytetty - Saga käy liian kierroksilla siitä). Ja hellin ja ruokin. Ari kouluttaa :-)


Kevättä ja kesää sekä juoksuja odottelemme :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti