sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pentuja katsomassa

Tänään Sagan ja Joikun ihanat pennut täyttivät kolme viikkoa. Pääsimme heitä ensimmäistä kertaa katsomaan. Jännitti. Saga otti meidät iloisen vastaan, rauhottui kuitenkin varsin pian. Oli meidän rapsuteltavana ja hoiti välillä pentujaan :-)

Pennut ovat jo noin kilon painoisia, muutamia askeleita hapuilevia palleroita. Ovat kasvaneet ja kehittyneet aivan huomaavaa vauhtia. Ihania!! Pennut ovat jo muutaman päivän ajan saaneet maistella kiinteää ruokaa, jotta Sagan urakka ruokkijana helpottuisi. Velä paljon maitoa he juovat, Saga on kovilla, mutta hienosti Saga hoitaa tehtäväänsä :-) Öiksi Jaana sulkee Sagan häkkiin, jotta pennut eivät koko yötä ime maitoa. Sagan ruokamäärät ovat kuulemma hurjia -onneksi ruoka maistuu - silti Saga oli aika hoikka verrattuna entisen. Mutta odotin vielä pahempaa, kun Jaana vähän varotteli. Oikein pirteä ja hyväntuulinen Saga oli - järkyttävän kokoisine utareineen. Ja ihanan hellyyttävä mamma ♥.

Pennut olivat siis kertakaikkisen ihastuttavia pieniä palleroita ♥. Kuvat ja videot kertovat enemmän kuin sanani, joten tässä pätkiä tapaamimestamme kuvien ja videoiden kautta:


Saga hoitaa pentuaan - liikkuttavaa ♥ (tää muuten taitaa ollakin se tytöntyllerö)

Ja sitten toisen pennun putsauksen vuoro. Lopuksi suukko :-)

Ihania pötkylöitä pötköttelemässä

Hmm.. jauhelihaa ja munankeltuaista.. miten tätä syödään, pitääkö lautasta imeä??


Ruuan jälkeen leikitään!!!

Ari ja aika tyytyväisen
oloinen Saga-mamma :-)


Ari ja pikku-prinsessa (?)Saga imettää
läjä

Aika tyytyväisiä pikkuisia söpöläisiä

Saga tarkkailee pentulaatikon
ulkopuolelta
Pieni tyytyväinen pikkupoika :-)


--> -->

2 kommenttia:

  1. Miten te maltoitte lähteä pois Jaanalta? Pennut ja Saga ovat valtavan ihania! Näyttävät niin tyytyväisiltä kaikki. Onneksi meillä on juniori-ikäinen Viggo, muuten olisin kyselemässä pentuvarauksia :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä me siellä kauan viihdyttiinkin - oli niin ihanaa seurata pikkuisten ja Sagan touhuja!! Onneksi Jaana kutsui meidät pian uudestaan kylään :-)
    Pennut olivat aivan uskomattoman suloisia ♥

    VastaaPoista