maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kevät vaihtyi kesäksi


Saga tarkkailee pihalla
Taas on aika hurahtanut. Kevät on muuttunut kesäksi. Saga sai vihdoin juoksunsa ennen helatorstaita. Silti mentiin juoksujen alkupäivinä mökille ja onneksi Hukka ja Uuno eivät tehneet juoksuista isoa asiaa - kaikki meni hieman normaalia enempää nuuskimista lukuunottamatta hienosti. En tiedä, johtuiko Hukan into tulla aittaamme nukkumaan juoksuista vai siitä, että seillä on viileää verrattuna saunatupaan, jossa vanhempani nukkuvat nyt uuden mökin rakennusvaiheessa, mutta Hukka on
Äiti ja poika
nukkunut siellä monesti muutenkin ja hyvin nukkui siellä nytkin. Uunokin oli yhden aamuyön aitassa, nukkui Hukan vieressä lattialla, sillä Saga ei hyväksy Uunoa "sänkyynsä" - ei siitä mitään riitaa tule mutta Saga olemuksellaan viestittää että paikka on hänen. Uuno hyväksyy kohtalonsa nätisti.


Uuno, Hukka ja Saga mökin pihalla helatorstaina
- Uuno tapansa mukaan ihan kiinnu Hukassa :-)


Mokillä koiruutuksilla ilo oli ylimillään - kun lämpöä oli nyt niin paljon, että koko päivän saattoi viettää ulkona :-)

Puistossa - minä luen lehteä
ja Saga juoksee fresbeen perässä :-)
Väsynyt pikku-Uuno
nukahti lehtikasaan :-)
aamukävelyllä - vähän
Sagan tuoksu kiinnostaa..

Muuten kevät ja nyt alkukesä on mennyt kotosalla kaikenlaista puuhatessa. Käydään paljon ulkona ja lämpiminä päivinä Saga tykkää löhötä sohvallaan, parvekkeella tai pihalla auringossa. Nyt kesäkuun lämpiminä päivinä olen taas raahannut lepotuolin joko pihalle tai lähipuistoon ja Saga on saanut olla tuntikausia ulkosalla joko tarkkailemassa tai leikkimässä minun lukiessa kirjaa :-)

Rangella
Saga tarkkailee Aria
Alakerran tytöt
leikittävät Sagaa
Ari ja Saga käyvät lähes päivittäin Kasinonrannassa kahvilla. Saga pötköttelee ja tarkkailee Arin kahvitellessa. Aika usein käymme siellä kaikki kolme. Ja välillä syömässä Rixi-baarissa, jossa on myös koiraystävällinen terassi. Usein menemme yhdessä rangelle - Ari harjoittelemaan ja minä Sagan kanssa lähistölle kävelemään. 

 
Saga ja Ari kävivät myös kannustamassa minua Naisten kympillä - ja kävelivät itse samalla 10km (Lauttasaari-Töölö-Lauttasaari).

Viime viikolla olimme lomalla Toscanassa ja Saga oli hoidossa Arin siskolla (ja siskon miehellä). Heillä oli ollut oikein kivaa - ja ihana oli vastaanotto kun tulimme kotiin :-) Lauantaina kävimme kylässä ihanalla Anton-pojalla, joka jaksoi tuntitolkulla heitellä Sagalle palloa pihalla..Saga kiittää!

Tällä viikolla lähdemme mökille, jossa tulemme pienissä pätkissä viettämään paljon aikaa kesällä. Mökillä Saga pääsee viettämään todellista pihakoiran elämää, josta nauttii valtavasti. Ja kavereina Uuno ja Hukka ovat ihanimmat!! Naapuriin on tullut lisää eläimiä (lampaita), joihin Hukka ja Uuno ovat jo käyneet tutustumassa... mitenköhän Saga niihin reagoi? Hukka ei enää mene aitausta lähellekään, kun sai napautuksen aidasta... Uuno pienenä onnistui pujahtamaan ilman sähköiskua. Uuno on enemmänkin tehnyt tuttavuutta ankkojen kanssa - ja käynyt niiden kanssa jopa uimassa :-)
Nyt Uunolla on uintikielto, kun Uunon leuan alla oli patti, joka piti leikata, kun se ei itsestään paranutnut. Mutta pian taas Uunokin pääsee uimaan - ja Sagan kanssa telmimään :-)

Oikein mukavaa kesää kaikille pihiksille ja pihisten ystäville!!

Pihakoira löytää aina
aurinkopaikan :-)

Koirapuiston talkoot


6 kommenttia:

 1. Hyvää kesää myös teille!
  t: Nooa & Mari

  VastaaPoista
 2. Kivaa kesää teillekin ja supersuloiset terveiset meiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Paljon terveisiä sinnekin - Snäksiltä ja meiltä!

   Poista
 3. Hauskan näköiset Uuno ja Hukka, kun peffat vastakkain lötköttelevät. Hukka taitaa olla Uunon idoli? Välillä samanmoista menoa näkee meilläkin, kun Viggo suorastaan matkii Kårea.

  Kauniita kesäpäiviä jokaiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Hukka on todellinen idoli!! :-)
   Uuno tekee ihan kaikkea mitä Hukkakin. Ja myös mitä Saga tekee... mutta Saga kurmottaa enemmän kuin Hukka - semmoisia ne mammat on! :-)

   Poista