maanantai 4. marraskuuta 2013

Y-pennut 1-vuotta!!

Vuosi sitten syntyivät ihanaiset Sagan ja Joikun pennut - Nybygårdsin Y:t!!
Onnea kaikille kuudelle! Sekä ihanille vanhemmille mahtavista pennuista!

Saga ja vastasyntyneet pennut

Ihanat Y-pentujen vanhemmat - Saga ja Joiku

Toivottavasti kaikilla menee hyvin. Konstin ja Jullen kuulumisia sekä tietysti Uunon touhuja ollaan päästy seuraamaan/kuulemaan. Namin touhuja ja kuulemisia ja menestyksiä olemme vähän voineet seurata Jaanan blogin ja Facebookin kautta, olisi kiva kuulla vielä kahden muun pojan ensimmäisen vuoden vaiheista.. :-)
 

Muuten meille kuuuu oikein hyvää. Saga sai olla koko syysloman mökillä Uunon ja Hukan (ja Tikin) kanssa riehumassa - mahtavaa pihakoiran elämää :-) Kotosalla ollaan ulkoiltu ja leikitty sisällä, Vilin kanssa ulkoiltu ja tutustuttu ystäviemme 10-viikkoiseen Maisa-dalmatialaiseen :-) Naapurit tytöt ovat leikittäneet Sagaa meillä sisällä ja ulkona.  Käydään välillä koirien kaupassa ruokaostoksilla, Saga tykkää kaupasta niin että käydään usein aamulenkilläkin siinä ulkopuolella nuuskimassa :-) Odotellaan kovasti ensilunta, tämä vesisade ei ole ollenkaan kivaa (pentuna Sagalle oli ihan sama satoiko vai ei, aina ulkoiltiin yhtä reipaasti. Nyt "vanhemmiten" Saga ei kauheasti tykkää sateesta - tänään aamulla puolentunnin vakilenkin sijaan olimme hädintuskin 10min ulkona. Nopeasti pissit ja kakat puoston kulmalle, sitten sisälle lämpimään. Mutta kyllä Saga siis tulee ulos, ei sentään niin ronkeli ole. )

Naapurissa
kananmunia hakemassa
- koiralauma mukana.
Pelkäsivät kissaa :-)

Ihanat Saga ja Uuno - ja mökin lempipaikat :-)

Pihahommia

Sagan toinen lempipaikka mökillä - sohvan selkänoja
siis toinen, Uuno on aina tossa rahilla.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut meiltäkin kaikille vuotiaille! Juuri sain viestiä Ediltä Hangosta, nätti ja mukava poitsu ja kaikki on hyvin mallillaan. Ja Topilla taitaa kaikki olla myös mallillaan, ainakin ollut, nyt en ole hetkeen mitään kuullut. Topihan vaikuttaa Lappfjärdissä.

    VastaaPoista
  2. No kiva kuulla myös Topista ja Edistä, en muistanut heidän kutsumanimiään :-(
    Kiitän onnitteluista Sagan ja Uunon puolesta!

    VastaaPoista