keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Koirasiskon arkea

Siitä on jo lähes kaksi kuukautta kun Hulda tuli meille :-)
Sagan elämä on muuttunut aika lailla, mutta muutos tuntuu olevan Sagalle varsin mieluisa; Saga on ottanut loistavasti roolinsa karvaisena isosiskona:-)
Saga vahtii ja huolehtii, on hädissään jos Hulda itkee (jota tapahtuu tosi harvoin, Hulda on todella kiltti pieni tyttö). Saga nuolisi mielellään puklut pois ja Sagan nuuskiminen kertoo myös kakkojen olevan vaipassa.
Kun kärräilemme vaunuilla Saga kulkee ihan vaunujen rinnalla. Jos muita koiria tulee vastaan niin Saga antautuu ikään kuin suojellakseen vaunujen sisältämää kallista aarretta. Kun käymme aamulla ilman Huldaa ulkona on Sagalla kiire kotiin. Ja heti ensimmäisenä pitää tarkistaa missä Hulda :-)

Aluksi Saga kaipasi kauheasti huomiota erityisesti alituisesti meillä käyviltä vierailta, nyt sekin on jo tasoittunut. Me alusta asti olemme yrittäneet antaa Sagalle myös mahdollisimman paljon huomiota - ja ainakin kerran päivässä "oman" ulkoilukerran. Valitettavasti ja luonnollisesti emme enää käy yhtä pitkillä ulkoiluilla kuin ennen (tai hellepäivänä saatamme olla kauankin pihalla mutta ei kävelyllä), mutta Saga näyttää sopeutuneen tilanteeseen erittäin hyvin. Vastapainona kun on kotona koko ajan niin paljon seurattavaa - ja lähes koko ajan joku kotona! Huudan lelut kiinnostavat kovasti, mutta aika hyvin Saga ymmärtää eron omien ja Huldan lelujen välillä. Kovasti Saga yrittää saada Huldasta jo leikkiseuraa - vie jatkuvasti lelunsa Huldan luo ja odottaa/toivoo että Hulda heittäisi sen.  Pieni hetki Sagan pitää vielä malttaa odottaa; nyt Hulda tarttuu jo leluihin mutta leikin henki ei ole vielä ihan auennut Huldalle.. Mutta varsin pian :-) 


Etkä huomaa lelua???
Viliä nähdään edelleen välillä, ja lähes päivittäin Saga käy jättämässä viestin Vilin pihalle.. Ja Vili vastavuoroisesti meidän pihalle :-) 
Mökillä ollaan oltu aika paljon, siellä Sagalla ovat seuranaan Uuno ja Hukka. Tosin Saga ei lähde postireissullekaan jos minä en lähde sinne...
Uuno muuten reagoi voimakkaammin mustasukkaisesti kuin Saga; Uunon oli aluksi vähän hankala hyväksyä ettei ole enää se suurin lellikki.. Mutta nyt Uunokin on jo tajunnut että kyllä hänkin saa huomiota - ja että Hulda on ihan kiva mini-ihminen :-D 

Mökkeilyä

Tässä muutamia kuvia.. Ja oikein mukavaa kesää kaikille pihiksille ja pihistyypeille!!


Siskokset :-)

Pihan lapset leikittävät Sagaa

Saga mukana kaikessa

Kesäpäivänviettoa pihalla

Kesäpäivänviettoa vol2

Pusu :-)

Välillä leikitään edelleen pallolla ulkona!!

Ihana Saga :-)

Huldan vieressä on paras paikka :-)

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ihanasta pikku Huldasta ja tietty Snäksistä=) Onnellista elämää vietätte=)
    Auringonpaistetta ja iloa teidän kesään!

    VastaaPoista