sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Mökkeilyä ja eka virallinen näyttely

Toissaviikolla Sagalla oli onnenpäivät, kun sairaslomani takia olin koko viikon "kotona" - eli Saganaattorin ei tarvinnut olla yksin (tai toisaalta viikon jälkeistä väsymystilaa ajatellen, välillä se oli jopa ehkä Sagan mielestä niin, että ei saanut olla yksin). Maanantain olimme kotona, tiistain  S oli Arin kanssa töissä (kun meillä oli siivooja kotona) ja tiistai-iltana lähdimme mökeilemään. Meille sattuivat ihanan helteiset säät. joten oli ihana olla lämmössä ja auringonpaisteessa luonnon keskellä. Saga nuuski ja tutki ja juoksi ja leikki Hukan kanssa.. ja tuskin malttoi nukkua koko neljän päivän ajan, kun siellä olimme. Ari ja iskä rakensivat Sagalle agilityrataa (puomi, este, kepit) - joten ihan lomailuksi koko reissu ei mennyt, kun pääsimme harjoittelemaan radalle :-) Ja vikana päivänä ukkonen sai pikku-hupakon (joka on muka NIIN rohkea ja ei pelkää mitään..) tärisemään ja läähättämään..voi poloista :-(

Viime viikko oli tavallista arkea ihanan sään tuomalla ekstralla. Ari kävi kahdestaan Sagan kanssa Agiliyssä ja Saga oli pärjännyt hienosti - ja Hilarius-hillerin (paras lelu ikinä!) mukanaolo esti suurimmat karkailut :-) Nyt viikonloppuna olemme ulkoilleet todella paljon ja siitä ison osan ajasta olemme löhöilleet Sagan kanssa pihallamme. On ihanaa, kun S pysyy vapaana pihalla karkailematta - mitä nyt käy moikkaamassa pihalla liikkuvia ihmisiä, koiria ja oravia :-)

Tänään oli Sagan eka virallinen näyttely, Aptus Show Helsingin jäähallissa. Paikalla oli neljä muuta pihistä: Jaanan (Sagan kasvattajan) Ingeborg "Inkku", Nala, Herne ja Taru. Saga kilpaili Nalan kanssa junnuluokassa. Saga luokiteltiin erinomaiseksi ja sijoittui siis ensimmäiseksi junnuluokassa, kilpaili Inkun kanssa parhaan nartun sijoituksesta, jonka hävisi ja sai varaSERTin Ingeborgin viedessä parhaan nartun  tittelin ja SERTi. Hieno suoritus ensikertalaiselta Sagalta (ja kokeneelta Ingeborgilta)!!!!!!!! Olin todella ylpeä Saganaattorista ja niin oli Ari ja Jaanakin! :-)

Nyt erinomaista pihakoiraa väsyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti