sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Eka SERTI ..ja muuta mukavaa puuhastelua

Kävimme tänään näyttelyssä Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa, jossa 13 pihistä olivat esittäytymässä ja kamppailemassa paremmuudestaan. Sagamme osottautui päivän voittajaksi nappaamalla ensin junnujen mestaruuden, sitten narttujen mestaruuden ja lopulta olemalla rotunsa paras ja saaden samalla SERTin!!!!! Me sekä kasvattaja Jaana (joka oli paikalla) olimme todella tyytyväisiä Sagan suorituksiin. Tuomarin lausunto oli varsin mairitteleva (niin, erinomainen tietty luokitukseltaan), vaikka monille tuomari (ruotsalainen Paul Stanton) oli aika tyly. 

Näyttelyn jälkeen kävimme vielä metsälenkillä Arin ollessa ratsastamassa ja nyt pikkuinen nukkuu ja tuhahtelee päivän koetuksista rasittuneena pedissään :-) 

Viime viikot ovat menneet hulinassa ja Sagalla on riittänyt aktiviteetteja. Olemme aloittaneet taas koirapuistokäynnit ja agilitykin starttasi taas. Cocoon törmäsimme koiriksessa, muuten koiruutukset eivät ole tavanneet, kun Cocon isännät olivat lomailemassa. Toissaviikonloppuna meillä oli koko viikonlopun vieraita ja Saga pääsi "Annukka-tädin" ja italialaisten vieraitten kanssa Seurasaareen. Viime tiistaina Saga vietti minun ja oppilaitteni (kaikki koulumme kasit) kanssa Suomenlinnapäivää. Oppilaat heittelivät palloa tai leikkivät Hilariuksen kanssa tai rapsuttelivat Sagaa koko kahdeksantuntisen päivän.... :-) Ja palloa olemme heitelleet Sagalle paljon. Loppuviikon pallo ja Hilarius ovat olleet jäähyllä, kun tuntui, että Saga alkoi käydä hieman ylikierroksille ne nähdessään. Nyt on ollut taas oikein leppoisaa ja mukavaa ja olemme leikkien sijaan ulkoileet muuten vaan paljon.

Loppuviikosta me lähdemme Pariisiin ja vanhempani tulevat meille Hukan kanssa. Yhden yön jälkeen he lähtevät mökille, jossa Saga saa temmeltää Hukan kanssa viikon verran - kunnes tulemme Sagan hakemaan. Tulee varmaan kivaa!!!
Tuomarilausunto (siten kun siitä saa selvää):
5.9.2010 Paul Stanton, Ruotsi:
"Utmärkligt storlek, mycket välutverklad, kraftfull tuntor. Utmärkligt huvud, mycket vackert uttryct. Nälta(??) örön, graftig hals, bra framben, dock tunn benstamme, utm graftig kropp. Stark länd, lejansatt(??) svans, ganska bra vinklor fram och ben, utm päls, härlig muskulatur, bra rygg, rör sij ganska gra, ngt jär(??) brett fram, härlig temperament, behöver lite mer ringträning."

1 kommentti: