torstai 3. marraskuuta 2011

Syyskuulumisia

Nukutsä?? Päikkärit Fatboylla. Keskiviikkoisin.
Syksy on mennyt nopeasti. Olemme ulkoilleet paljon, mutta mökille emme ole valitettavasti elokuista yhtä kertaa lukuunottamatta päässeet, kun Hukan jalka ei ole vieläkään kunnolla parantunut (kuten oli odotettavissa, polven ristisideleikkaus ei ole mikään pikkujuttu). Ja vieläkään emme uskalla Lappeenrannassa/mökillä vierailla, jotta Hukka saa toipua rauhassa. Sillä Sagan näkeminen saa Hukan varmasti ihan sekaisin ja silloin kipeä polvi unohtuu ja helposti menee väärään asentoon... kyllä me ehditään mökkeillä ja Hukka ja Saga ehtivät leikkiä kunhan Hukka toipuu!!

Sagan oli tarkoitus mökkeillä/olla Hukan kaverina meidän Jenkkilän reissumme aikana, mutta Hukan sairastuttua oli meidän etsittävä Sagalle toinen hoitopaikka. Kauan ei tarvinnut hoitajaa etsiä, sillä kollegani A-G (jonka luona Saga oli kesälläkin pari päivää) lupautui riemumielin ottamaan Sagan hoitoon. Siellä Sagalla olikin varmasti todella hyvä ja mukavaa olla, sillä A-G helli Sagaa varmasti kaikenlaisilla herkuilla ja runsaalla ulkoilulla ja leikkimisellä - ja Saga pääsi päiväretkelle Nuuksioonkin! Lisäksi A-G:llä oli juuri siinä vaiheessa todella vähän tunteja, joten Sagan ei tarvinnut olla paljoakaan yksin. Ja A-G:lle Sagan hoitaminen vajaan kahden viikon ajan oli hyvää harjoitusta ensi talvea varten, jolloin A-G saa oman koiran hoidettavakseen.. :-)

Saga ja tuliaisapina
Tuliaisena tuomamme San Diego-apina on Sagan uusi lempilelu. Aika pian apinalta irtosi yksi käsi, nyt apina on menettyänyt sisuskalunsa (vanut).... mutta edelleen Saganaattori riepottaa apinaa mukanaan kaikki illat. Apinaa pitäisi heitellä ja sitä pitäisi repiä... :-)

Minä ehdin olla pari päivää kotona (ja nauttia täysin Sagan seurasta!!) ennen syyslomamatkaani. Minun jatkaessa lomailua Ari ja Saga viettivät laatuaikaa kotona. Onneksi minullekin jäi pari päivää syyslomasta vain kotona oleskeluun - silloin ulkoilimme ja teimme kaikkea kivaa Sagan kanssa :-)


Aamulenkki Lehtimäellä
Gluhweinit laavulla (Lehtimäki)
Viime viikon- loppuna kävimme tervehtimässä Arin mummua Pohjanmaalla. Saga tutustui ensimmäistä kertaa mummuun (ja oli ekaa kertaa noin pitkällä automatkalla). Mummu ensin ei-koiraihmisenä hieman vieroksui Sagaa, mutta sunnuntaina jo sanoi, että jos olisi liikuntakykyinen, niin Sagan-tyyppisestä koirasta olisi varmasti paljon iloa....... :-)
Saga nautti viikonlopusta maalla, kun pääsi tutkimaan uusia paikkoja ja juoksemaan paljon vapaana ja nukkumaan meidän välissä..ja pääsi saunaan!

Saga ja Vili Husössä
Kavereita on nähty - Cocoa ja Viliä ja muita koiriskavereita. Vili oli ekaa kertaa kanssamme Husössä ja nautti täysillä päästessään juoksemaan vapaana metsässä.

Illat pimenivät todella paljon kellojen siirtämisen jälkeen. Tänään kävimme Cocon ja Marjon kanssa rantareittikävelyllä. Oli pakko olla otsalamput, jotta näimme liikkua siellä (klo 17-18). Sagalla oli heijastinpanta ja vilkkuvalo, joiden avulla erotimme hupaisat koiruutukset, jotka juoksivat puskat rytissen, kun saivat taas pitkästä aikaa nauttia toistensa seurasta :-)


Oikein mukavaa syksyä ja talven odottelua!!

ps. Odottelemme Sagan juoksuja saapuviksi milloin vaan. Näistä juoksuista on sitten Jaanan tarkoitus astuttaa Saga.... sulhoa ei ole kuulemma vielä valittu. Jännää.
Ei nukuta enää..leikitäänkö?!

2 kommenttia:

  1. Juu, jännää on minullakin, urosehdokkaita on useita mutta se lopullinen päätös vielä antaa odotuttaa itseään...

    VastaaPoista
  2. Vai tulee Saga-tytöstä äippä, onnea! Jokos sulhanen on selvinnyt?

    VastaaPoista