tiistai 4. syyskuuta 2012

Lemmenloma

Sunnuntai-iltana veimme Sagan ja Jaanan Sagalle valitseman sulhon Joikun (FI CH NORDW-09 NORDJW-09 FIJW-09 Nybygårds Joddlande Joel) Jaanan (molempien kasvattaja) luo Inkooseen lemmiskelemään. Matka sujui hyvin; Saga nukkui kopissaan takapenkillä, Joiku ihmetteli häkissään takakontissa. Ääntäkään ei kuulunut. Päästyämme perille jälleennäkeminen oli riemuisa, molemmat kyräilivät toistensa ympärillä. Saga jopa liehitteli heti alusta alkaen Joikua, joka oli hieman hämillään Sagan vokottelusta. Sagan häntä meni jo sivulle, mutta Joikua jotenkin ujostutti - Saga jopa kaivautui Joikun vatsan alle, mutta Joiku ei yrittänyt kiivetä selkään. Jätimme koirat Jaanan hoivaan ja lähdimme itse pois. 



Koirat eivät meitä taitaneet ikävöidä.... kotona me ikävöimme Sagaa; koti tuntui varsin tyhjältä ilman hupsua koiruutusta. 

Maanantaina Jaana viestitteli, että tärkeä tapahtuma antaa odottaa itseään, Saga näyttäisi olevan suostuvainen, mutta Joiku aikailee - kokeilee ja poistuu takavasemmalle. Maanantai oli Sagan 12. jouksupäivä. 

Tiistai-aamuna (tänään) Jaanalta tuli 7.32 viesti:  "Hienoa huomenta :-) Ensimmäinen kerta :-) eli Joiku astui Sagan just ja kaikki meni oppikirjojen mukaan :-)"

Tapahtuman jälkeen koiruutukset eivät olleet kuulemma moksiskaan, kaverasivat vanhaan malliin ja paistattelivat päivää :-) 

Jaana pitää koirat vielä luonaan päivän, pari ja katsastelee tilannetta. Jos astuminen onnistui, Y-pentueen laskettu aika olisi viikolla 45. Toivotaan parasta, ja että kaikki menee hienosti ja hyvin.

Tässä pari Jaanan nappaamaa ja meille lähettämää kuvaa:




2 kommenttia:

  1. Loistotyyppejä ovat kumpikin!
    Ja niin hyvin koulutettuja koiria, kiitokset siitä kuuluu loistaville omistajille!

    VastaaPoista
  2. Kun kuvia katsoo, niin ovat kyllä erinomainen pari :) Kirjoittelethan Anne kuulumisia tiineysajalta?

    VastaaPoista