sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tiineysepäilyjä ja suoreissu

Saga Arin jaloissa
Huomenna tulee kaksi viikkoa ekasta astumisesta. Joko me kuvitellaan liikaa Sagaa tarkkaillessamme oireita tai ne selkeästi viittaavat onnistuneeseen astutukseen... mutta Saga siis on TODELLA hellyydenkipeä, oikukas ja ruoka maistuu hurjasti...

Ennenkin Saga on löhöillyt jakojemme päällä illalla, mutta nyt Saga entistä enemmän "komentaa" rapsuttelemaan ja silittelemään: Saga usein kellahtelee selälleen mahan silittelyä pyytäen, työntää kuonoaan jalkoja kohti ja raapii tassuilla jalkaa silittelyn toivossa :-) Hellyyspuuskat ulottuvat myös muihin ihmisiin: eilen Saga hyppäsi pihapenkillä istuneen naapurinsedän ja  Sagaan ihastuneen naapurin pikkutytön syliin - setä oli hetken hämillään, mutta totesi, että heistä on taitanut tulla kavereita. Pikkutyttö oli myös aluksi hämmentynyt, mutta sitten iki-onnellinen Sagan syliinhypäämisestä ja silittelypyynnöistä ja suukoista - niistä on varmasti puhuttu koko ilta kotona :-) Ennen Saga on toki tykännyt tyttöjen leikittämisestä, mutta useimmiten pakoillut silitysyrityksiä (leikkimisen toivossa).

Ulkoillessa Saga on ryhtynyt tiukasti kertomaan mielipiteensä reittivalinnoista: Saga saattaa jäädä töröttämään risteykseen, jos suunniteltu suunta ei miellytä. Tätä tapahtuu usein, ennen ihan satunnaisesti. Välillä tuntuu myös, jos olemme pitkällä lenkillä, että Saga yrittää löytää oikoreittejä takaisin kotiin...
Ja ruoka maistuu normaalia enemmän. Saga välillä oikein hotkii papanoita (ollaan siirrytty nyt kokonaan penturuokaan, parin viikon verran niitä oli tavallisten papanoiden joukossa). Ennen ruoka maistui lähes pelkästään illalla (paitsi tuoreruoka) - nyt papanat kelpaavat aamulla ja päivälläkin. 

Pallon-ja frisbeenheitosta on nyt luovuttu, mutta muuten ulkoiltu paljon. Menneellä viikolla Saga pääsi mukaan koulun ysien suoretkelle Torronsuolle. Paikka oli jo tuttu viimevuodesta, joten Saga osasi varoa suonsilmäkkeitä (jonne hyppäsi viime vuonna ja vähän jo hätääntyi) - piti jalat tukevasti pitkospuilla kosteilla alueilla. Kävimme Sagan kanssa myös Baana-kävelyllä, kun hain Sagan Arin töistä. Ihan kotiin asti emme kävellen päässet, kun hurja sadekuuro iski juuri ennen Lauttasaaren siltaa. Minä olisin jatkanut kävelyä silti, mutta Saga ilmaisi haluttomuutensa kävelylle .. ja menimme loppumatkan bussilla. Bussipysäkillä Saga huvitutti muita bussinodottajia rapsuttamalla välillä jalkaani tassulla, kun bussi ei tullut heti... :-) 

Ensi viikolla alkioiden pitäisi kiinnittyä, jäämme odottamaan innolla aamupahoinvointia (ja ruokahaluttomuutta)... jännää on !!

Saga johdattaa joukkoa
Suokuvia:

Saga ottaa rennosti bussissa













Jalat tulevasti pitkospuilla
- ainakin takajalat :-)

Tepsuttelua pitkospuilla














Nälkä..nameja tahtoo hän!!

Vihdoin saan makkaraa -
5 km kävelyn ja pitkän odottelun jälkeen!

1 kommentti: