maanantai 22. lokakuuta 2012

Aika iso masu..


Saako ton Chicken chipsin tosta maasta NYT ottaa??
Huomenna (tai ylihuomenna) alkaa Sagan 8. tiineysviikko. Masu alkaa olla jo varsin iso ja nisät turvonneet. Juurikaan väsymyksen merkkejä ei ole näkyvissä, koko ajan pitäisi leikkiä. Aamullakin Saga kiikutti pallon kylppäriin heti herättyään. Mitäköhän hurjapäitä noista pennuista tulee?? :-)

Viime viikon olimme matkoilla ja Saga oli Arin siskolla hyvässä hoidossa. Ruoka on ruvennut taas maistumaan paremmin, mutta muutamaa kertaa lukuunottamatta Saga ei ole koskenut ruokakuppiinsa vaan papanat pitää edelleen syöttää ulkoillessa "nameina". Nyt tosin Saga oikein ahmii niitä - tänään kolmella kävelyllä on mennyt varmaan noin 3 desiä papanoita. Lisäksi vähän Oscarin lihapullia ja kanafilesuikaleita ja joku lihatikkukin meni käydessämme kioskilla.. No, pääasia että pennut ja Saga saavat paljon ravintoa jaksaakseen ja kehittyäkseen. Vähän maha on sekaisin tai syö ruuat liian ahmien, sillä tyyppi paukuttelee aika lailla..ja sitä ei ennen tapahtunut juuri koskaan.

Viime viikolla kuulemma puolentoista tunnin lenkki oli väsyttänyt koiruutuksen koko illaksi. Tänään sattumalta tavattiin iltapäivällä Vili (Tarjan kanssa) ja käveltiin yhdessä lähes puolentoista tunnin rantareitti. Myöhemmin käytiin kioskilla matkakorttilatauksella. Väsymylsestä ei tietoakaan....

Kattokaa (ja silittäkää) mun masua!!

Hellyydenkipeys jatkuu. Lomaillessamme Saga oli useana yönä hypännyt sänkyyn Paulan ja Juhan viereen nukkumaan ja sängyssä Saga taisi päivänsäkin yksinollessaan viettää... Kotona meillä on niin korkea sänky, ettei S enää pystyisi sinne varmaan enää hyppäämäänkään, eikä saisikaan. Minä taidan olla aika hupsu ja hellyydenkipeä minäkin - taidan nukkua koko viikon Sagan seurana työhuoneen lattialla (viime yönä nukuimme siellä ihan kiinni toisissamme, Saga kaulakuopassani, koko yön) :-D

Ensi sunnuntaina alkaa sitten mammaloma Inkoossa. Saga pärjää varmasti hienosti, mutta mitenköhän me selviydytään kahdeksasta viikosta ilman päiviemme piristystä??!! 

Mihin Ari nyt lähtee, pääsenkö mukaan?

2 kommenttia:

  1. Upea maha, ihana Saga :) Viikot vierivät vikkelään. Kohta saamme ihastella pikkuruisia palleroita. Onnea loppuodotukseen koko meidän poppoolta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Jännä viikko tulossa :-)

    VastaaPoista