sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Talvi tuli vihdoinkin!!


Ihana talvipäivä Larussa

Viikko sitten tuli vihdoin talvi - tai siis luminen talvi!  Ari on ollut Japanissa lunta etsimässä, nyt sitä onneksi tuli tännekin! Pihistreffit Rajassaressa viikko sitten lauantaina vietettiin pakkassäässä - lumi tuli illalla. Treffien lisäksi ollaan käyty useita kertoja pitkillä lenkeillä Vilin kanssa ja heitelty alakerran Oonalta saatua lelua pihalla. Lumihangessa on niin kiva peuhata :-) Olemme ottaneet ihanasta talvisäästä siis kaiken irti Sagan kanssa ja ulkoilleet normaalia enemmän :-) 


Pihistreffit Rajasaaressa

Mukavia vieraitakin meillä on käynyt - Yhtenä iltana kolleegani tytöt kävivät leikittäessä Sagaa ollessani vanhempainillassa. Eilen minulla oli monta vierasta - eli Sagalla oli monta leikittäjää ja rapsuttajaa :-) 

Ihanaa talvea kaikille! 


Lähettettiin Arille terveiskuva yksi aamu :-)

Ps. Saga on monena uutena vuotena hieman pelännyt ilotulituksia. Nyt hommasin Sagalle varmuuden vuoksi sellaisen thunderskirtin, kun veimme Sagan hoitoon Arin siskolle ja he menivät kylään - en halunnut että heidän uusi vuosi häiriintyy jos Saga jänskättää paukkuja. Liivi oli hyvä ostos, Saga oli ollut lähes normaali leikkisä itsensä, ainoastaan pienen hetken juuri vuoden vaihtuessa ollut varuillaan paukuista :-) 


Nämä eivät kuulu yhteen - Saga ja paukut.


Ja muutama lisäkuva/video: 

Saga sai Vililtä ja Lorelta pallon.
Saga huolehtii että pallo saa ruokaakin :-)
Välillä pitää levätäkin että jaksaa taas leikkiä :-)
Naapuritytöt leikittävät Sagaa
Perhepotretti
Saga ja Vili ja Tarja - lenkin namihetki :-D
Saga haluaa kolutusta aina iltapissillä käynnin jälkeen

1 kommentti: