lauantai 12. huhtikuuta 2014

Saga 5-v!!!

Paljon onnea Sagalle sekä kaikille muille Nybygårdsin K-pennuille!! 
Viisi hienoa vuotta yhteiseloa takana - toivottavasti vielä ainakin tuplasti tai jopa triplasti yhteisiä vuosia edessä :-)

Synttärisankari ja lahjoja :-)
 
Sagalla oli kiva päivä: Aamulla kävimme tarkastamassa eilisen rikospaikan (kaninmetsästys) ja kiersimme pitkän lenkin Lauttasaaren rantoja pitkin. Ja vesitorninmäellä. Tapasimme Volken (ja Lindan) koirien kaupan eli pienen eläinpuodin edessä - oli tarkoitus käydä ostamassa Sagan herkkunameja eli peuran kehkopaloja kakkua varten. Kauppa oli kiinni, heidän "toimipiste" tänä viikonloppuna Pajalahden puistossa markkinoilla, joten suuntasimme sinne yhdessä. Eipä siellä herkkuja ollut myynnissä, mutta Saga sai tutulta eläinlääkäriltä lahjaksi fresbeen sekä namipussin. Onneksemme (eikä se suinkaan ollut ihan sattumaa ;-D ) Volken lahjakassissa oli naudan keuhkoja - joten herkkujen saanti oli taattu vaikka kauppa olikin kiinni. Volke ja Linda saattoivat meidät kotiin, jossa vähän jo Saga pääsi herkkujaan maistelemaan :-)


Me kävimme päivällä ystäviemme pojan synttäreillä, sen jälkeen oli Sagan juhlien vuoro. Mitään ei oltu suunniteltu muuta kuin kakkutarpeet ostettu, yllättäen ja onneksi Vili tuli onnittelemaan Sagaa ja pääsi osalliseksi kakusta. Tai molemmille oli omat palat :-) Meille ihmisillekin oli vähän tarjoiluja tarjolla, joten koiruutuskaverit saivat nauttia toistensa seurasta jutellessamme toven. Sitten lähdimme saattamaan Viliä ja Tarjaa kotiin, kiersimme Vesitornin kautta ja päädyimme vielä hetkeksi leikkimään Vilin pihalle.
 

Synttärikakut
- maksalaatikkoa, creme freshiä, Oskarin lihapulla
ja naudan keuhkoa

Ihmisten juhlatarjoilut

Kotona Saga pötkötteli tyytyväisenä illan jaloissamme - oli tainnut olla varsin kiva synttäripäivä :-)
 
Väsynyt synttärisankari :-)
ps. huomenna sitten sitä kanipataa....

Aamulla eilisellä rikospaikalla
tarkastuskierroksella....

Saga, Volke ja Linda Pajalahden markkinoilla

Markkinoilla. Eläinkaupan koju

Vilin lahja Sagalle :-)

Saga kakkupalan kimpussa

Maistui kakku Vilillekin :-)

Tarja ja Saga

Juhlien jälken kävelyllä Vesitorninmäellä

Saga ja Vili

Ja vielä vähän leikkiä Vilin pihalla

3 kommenttia:

 1. Kiitos lenkkiseurasta ja hyvä että oli herkkuja Sagan kakulle, on se Volke kätevä charmööri kun osasi arvata mistä Saga tykkää. ;)
  Toivottavasti kanipata maistuu, Saga varmaan tarkkailee tarkkaan sen valmistusta :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Snäks!! Ajatella...5 vuotta...

  VastaaPoista
 3. Minä olen jännittävä herra haluan koiran heti e

  VastaaPoista