tiistai 3. elokuuta 2010

Toiset juoksut

Kyllä ne juoksut siitä silloin viime torstaina (29.7.10) alkoivat. Niin siistinä tyttö itsensä pitää, että oli vaikea aluksi havaita verenvuotoa. Muutaman tipan olen silloin tällöin jossain nähnyt - pääasiassa yön jälkeen pedissä. Ja värkki alkaa olla aika turvonnut. Muuten Saga on oma pirteä itsensä (ruokahalu on kasvanut).

Jaanan "luvalla" lähdimme perjantaina mökille (mutta jätimme lauantain pihakoirapäivät väliin). Hukka oli ihmeissään Sagan tuoksusta ja kulki koko illan mökille saavuttiamme nenä Sagan takapuolessa. saga antoi Hukan nuolla itseään ja haistella, mutta kun sai tarpeekseen, näytti hammasta Hukallekin. Kerran lauantaina näin, että Hikka edes hieman mietti päässään Sagan selän päälle kiipeämistä.. ja heti tuli hammasta. Ja sitten näytti siltä, että Hukka hyväksyi tilanteen. Koko ajan tarkkailimme koiruutuksia (toki he muutaman kerran kävivät jossain silmiemme ulottumattomissa (puskassa tarpeillaan),  mutta Saga näytti muuten pitävän puolensa, joten tuskin mitään tapahtui. Koirilla oli hauskaa ja minä nautin, kun Sagalla oli kivaa ja S sai juosta vapaana. Sunnuntaina Saga pääsi purjehtimaankin :-)

Nyt emme päästäneet Sagaa aamulla vanhempieni aittaan ja sitten koiria pihalle kahdestaan odottelemaan ihmisten heräämistä. Niinpä Hukka tuli herättelemään Sagan aitasta ulisten aitan oven takana, kun vanhempani olivat heränneet.

Sunnuntaina palasimme kotiin. Eilen kävin ostamassa 20m pyykkunarua, jonka sidoin Sagan joustavaan hihnaan. Kiinnitin hihnan ja narun jalkapallomaalitolppaan ja näin vietimme taas kesäpäivää puistossa juoksuista huolimatta :-)

Tänään treffasimme taas Cocon ja koiruutukset painivat ja leikkivät pari tuntia lähipuistossa (otin Sagan kiinni ajoissa, jos muita koiria lähestyi). Sovittiin tapaamisesta myös ensi viikolle ja ensi viikolla menen Sagan kanssa käymään mummini mökillä Muurlassa - siellä Saga pääsee juoksemaan vapaana, kun mökki on Saaressa. Eli kyllä meille tulee ihan kohtuukiva juoksuaika, vaikka ei puistoon päästäkään eikä vapaana hyppimään lähikallioille :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti