lauantai 10. syyskuuta 2011

Loppukesä 2011

Sienimetsätunnelmia :-)
Loppukesällä mökkeilimme sekä Ylämaalla että mummini mökillä Muurlassa. Tänä vuonna olemme kerännet paljon sekä marjoja että sieniä ja Saga on todella nauttinut metsäretkistä. Yhtenä viikonloppuna serkkuni saapui Ylämaalle perheineen ja silloin oli vilinää, kun kolme koiraa ja kolme poikaa vilistivät pihalla. Mummin mökillä kummityttöni/serkkuni Nea oli mukana Milla-koiransa kanssa. Saga tuli todella hyvin toimeen Millan kanssa - he jopa pystyivät jakamaan lasagne-kulhon jämät :-)

Mökkeilyn ohella vietimme aikaa kaupungissa, jossa tapasimme Cocoa ja Viliä (+Lorea). Vietimme pitkiäpäiviä Lauttasaaressa kävellen ja puistossa/pihalla oleskellen (minä luin kirjaa ja heitin Sagalle palloa tai Saga tarkkaili oravia ja ohikulkevia ihmisiä sekä muita koiria).

Koulujen alettua alkoivat taas Sagan "yksinäiset" päivät kotona. Onneksi kovin pitkiä päiviä ei Sagan tarvitse olla yksin, kun Ari menee yleensä minua myöhemmin töihin ja minä pääsen töistä viimeistään kolmelta. Oikeastaan Saga taisi olla aika tyytyväinen arjen taas alettua - saahan silloin nukkua ihan rauhassa koko päivän :-)

Saga pääsi taas mukaani Suomenlinnaan, kun kävimme siellä kasiluokkalaisten kanssa tutkimassa vettä. Tällä kertaa emme ottaneet mukaan palloa, kuten viime vuonna, vaan Hilariuksen. Oppilaat leikittivät Sagaa Hilariuksella viitisen tuntia, sitten Hilarius meni nukkumaan kollegani autoon ja lopen uupunut Saga pötkötteli lopun aikaa kalliolla nauttien oppilaiden rapsutteluista. Oli aika ihana 8-h ulkoilupäivä - varsinkin kun aurinko paistoi koko päivän :-) Parin viikon päästä Saga pääsee ekaa kertaa mukaan ysien suoretkelle Torronsuolle.


Saga, Vili ja Lore
Saga nauttii rapsutuksista Suokissa


Saga ja Milla lasagnekulhon kimpussa
Koirat ja serkkuni pojat mökillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti