sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Lumi tuli, lumi suli

Tällä viikolla me saimme nähdä, miten Saga reagoi lumeen.. ensilumenhan S koki jo muutama viikko sitten mökillä syyslomalla. Keskiviikko-iltana lähdimme Sagan kanssa iltakävelylle, kun näin maan peittyvän ohueen valkoiseen harsoon... ja S oli aivan hurmioissaan pomppiessaan räntälumen peittämällä polulla :-) Lumentulo jatkui ja aamulla maata peitti jo huomattavasti paksumpi kerros lunta. Lumentulo jatkui edelleen, joten illalla S pääsi oikein kunnolla mönkimään ja pyörimään lumessa... ja oli onnesta sekaisin! Ikävä kyllä lumet sulivat perjantaiksi, mutta odottelemme innolla uutta lumisadetta :-)

Tiistaina haimme ilt
alenkillä Mustista ja Mirristä Sagalle tilaamamme toppamanttelin. Saga oli iloinen kaikkien yhteisestä iltaulkoilusta sekä uudesta manttelistaan (jota käytetään vain kunnon pakkasella). Muina iltoina olemme käyneet koirapuistossa, jossa S on saanut purkaa energiaansa ja juoksennella kavereittensa kanssa. Lauantaina lähdimme taas kaikki yhdessä ulkoilemaan ja kävimme tutustumassa Lauttasaaren eteläkärjen koirapuistoon, joka rajoittuu mereen. Siellä ei ollut muita koiria paikalla, mutta S tutki innoissaan paikkoja. Vajaan kahden tunnin lenkki teki tehtävänsä ja illalla olimme kaikki väsyneitä :-)

Tänään haimme Arin siskon Paulan kyytiin matkalla talleille. Talleilla Saganaattori teki tuttavuutta muutaman vuohen ja kissan kanssa - hevoset ovat liian pelottavia kutsua leikkiin! Arin ollessa tunnilla kävimme Sagan kanssa reilun puolen tunnin kävelyllä metsässä tutulla polulla, joka kiertää tiluksia. Nyt S uskalsi poukkoilla polulta entiskertoja enemmän metsään (ei todellakaan kovin kauas ja pitkäksi aikaa) .. ja nautti suunnattomasti saadessaan juoksennella vapaana. Sitten menimme hetkeksi seuraamaan Arin tuntia ja S päätyi silittelysaarrokseen kaikkien muiden katsojien halutessa silittää ja rapsuttaa Sagaa :-)

Talleilta suuntasimme Nummelaan Arin vanhempien luo viettämään isänpäivää. S nautti kaikien häärätessä keittiössä ruuanlaittopuuhissa; S tarkkaili tohinaa löhöilemällä keittiön matolla. Siinä tyytyväinen pikku-koiruutus pötkötteli koko ruuanlaiton ja syömisen ajan (välillä jonkun jaloissa) niin, että taas Hannu ja Sinikka ihmettelivät, voiko S oikeasti olla noin rauhallinen..... Ennen lähtöämme Saga sai iltaruuan ja kävimme pienellä kävelyllä nuuskimassa Nummelan koirien tuoksuja. Kotimatkalla veimme ensin Paulan pois ja sitten Arin pysähdyttyä kauppaan päätinkin olla vielä hetken ulkona ja kävelimme Saganaattorin kanssa kotiin. Sitten pötkötimme kaikki kolme Fatboylla päivän touhuista väsyneinä :-)

Joka päivä olemme harjoitelleet hieman ensi viikon näyttelyä varten. Minua jännittää ja pelottaa ihan kamalasti....

Ps. Jimi ja Jade muuttivat pois... onneksi S on saanut uuden hyvän kaverin Fitistä (10kk kultainen noutaja), joka muutti muutama viikko sitten vastapäiseen taloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti