sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Monenlaista puuhaa

Tällä viikolla Sagalla on ollut monenlaista puuhaa: Alkuviikko sujui rutiinien mukaisesti (päivät kotona, illalla koirapuistossa), mutta keskiviikkona saimme vieraaksemme ystävämme Annun. Saga tykkää aina vieraista ja on silloin tyytyväisimmillään kotona :-) Keskiviikkona kävimme myös ostamassa Sagalle uuden pedin makuuhuoneeseen, sillä edellinen peti alkoi käydä hieman pieneksi aika lailla pikkupentupäivistään kasvaneelle Saganaattorille - ja meitä alkoi käydä sääliksi Saga, joka mahtui pesään vain kokonaan sykkyrässä tai sitten niin, että roikkui puoliksi pedin ulkopolella. Saga tykästyi näköjään heti uuteen petiinsä, sillä S nukkui koko yön siellä, vaikka ovi työhuoneeseen, jossa Annu nukkui lattialla patjalla, oli auki.. ja normaalisti S käyttää aina tilaisuuden hyödyksi, jos joku nukkuu patjalla ja änkee viereen.. :-) 

Torstaina alkuillasta käytin Sagan koirapuistossa ja sen jälkeen väsytetty Saga matkusti Arin kanssa Lappeenrantaan. Lappeenrannassa Saga ja Hukka olivat riehuneet koko illan vanhempieni kotona. Minä tulin perjantaina perässä ja koiruutukset olivat onnesta sekaisin, kun ensin tulin minä ja sitten isäni... ja koko tuttu porukka oli kasassa! 

Lauantaina koin ensimmäistä kertaa yksin hihnalenkin sekä Hukan että Sagan kanssa..yllättävän hyvin selvittiin, vaikka muutaman kerran käteni olivat koetuksella molempien vetäessä eri suuntiin :-) Aamupäivällä kävimme moikkaamassa isäni äitiä, joka ei ollut vielä kertaakaan nähnyt Sagaa. Hän ihastui heti pieneen uteliaaseen, sormia ja jalkoja nuolevaan koiruutukseen :-) Isääni huvitti koiruutusten jolkottelu matkalla mummille ja takaisin- Saga kun hyökkäili aina silloin tällöin Hukan kimppuun ja jatkoi sitten duracell-poukkoiluaan :-) Iltapäivällä kävimme enoni luona tervehtimässä Irkkua (kummityttöäni) ja Kaislaa sekä heitä vahtimassa ollutta toista mummiani - ja Mimmi-koiraa. Juoksuaikaa viettävä Mimmi hieman aluksi komenteli Sagaa, mutta pian tutut koiruutukset leikkivät sulassa sovussa. Illalla sitten Hukka ja Saga taistelivat karvatossusta - vanha-herra Hukka ensin muristuaan luovutti sukan pikkusintille..mutta oli pakko hieman komennella!!!


Tänään sunnuntaina heräsimme todella aikaisin. Saga kävi herättämässä vanhempani hyppäämällä heidän sänkyynsä ja nuolemalla heidän naamansa :-) Sitten kävimme Sagan kanssa pikkulenkillä, söimme pikaisesti aamupalaa, pakkasimme tavarat ja lähdimme heti kasin jälkeen ajamaan kohti Husö:tä - Arillla kun oli estetunti klo 11.00. Hukka (ja äiti, iskä ja Ella) jäi murheellisena katsomaan Sagan lähtöä :-( Husössä kävimme Sagan, Annikan ja Olavin kanssa kävelyllä Arin ja Janin ratsastaessa. Poislähtiessämme törmäsimme Sagan rotukaveriin Bellaan - ja oli hauska nähdä kahden pihiksen leikkivän  :-) Kerroimme Bellan omistajalle käyvämme siellä lähes viikoittain, joten tapaamme varmasti uudelleenkin!


Kotiin päästyämme nukuimme kaikki kolme Annun vierailun jäljiltä jääneellä patjalla työhuoneen lattialla - S meidän kahden välissä tuhisten ja koko ajan paikkaa vaihtaen (sitä S teki Lappeenrannassakin vieressäni vuodesohvalla nukkuessaan ..vaihtoi koko ajan paikkaa niin, että oli kiinni ihollani... ja kävi välillä Hukan kanssa myös vanhempieni sängyssä piipahtaessa). Päiväunien jälkeen kävimme katsomassa tuttuja koirapuistossa ja nyt taas nukuttaa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti