maanantai 28. syyskuuta 2009

Sagan uusi ihailija

Iltalenkillä törmäsimme koulun luona ensin Kalleen, sitten taisteluparin seuraan liittyi Virosta tuotu sekarotuinen, ihan Aldon näköinen koiranpentu (4,5kk) ja sen jälkeen kolmivuotias Portugalinpodengo Santos. Santos ihastui heti Sagaan ja hätisti hurjasti komentaen Kallen pois Sagan kimpusta. Sekä Saga että Kalle olivat ihan hämillään - Kalle pysytteli ihmisten jaloissa kummastellen varsin innokasta urosta hänen tyttöystävänsä kimpussa.... Seuraan liittyi myös tuttavamme Anni (jo iäkkäämpi JackRusseli), joka on ennen ollut Santosin suosikkinarttu. Santos ajoi Anninkin pois ja Anni Kallen tavoin luikki hämillään ihmisten jalkoihin. Hetken ajan Santos omi Sagan kokonaan itselleen. Sitten viisikko leikki ja juoksi toisiaan takaa, mutta kenelläkään muulla kuin Santosilla ei ollut asiaa Sagan lähelle. Kun lähdimme pois, Kalle ja Saga samaa matkaa, oli Kallella kova yritys vokotella taas Sagaa :-)

Kotiin päästyämme Sagalla oli supernälkä - en ole koskaan ennen Sagan nähnyt pyytävän kuppiinsa ruokaa samalla tavalla kuin nyt. Ja normaalisti Saga ei saa kolmatta ruokaa vaan syömme aamulla ja päivälenkin jälkeen, illalla S saatta syödä muutaman papanan, jos niitä on jäänyt päiväruualta.

Ps. Eilen Sagalla oli todella mukavaa talleilla, kun kävimme pitkällä metsäkävelyllä Arin tunnin aikana. Ja tänään kävimme päiväleinkillä kirkon takana kallioilla - S nautti päästessään vapaana pomppimaan ja juoksemaan kalliolta toiselle :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti