maanantai 10. elokuuta 2009

Lääkärissä

Aamulla Saga linkutti aika lailla jalkaansa ja nukkui normaalia enemmän, vaikkakin ulkona olisi halunnut juoksennella välillä lepuuttaen. Ja ihme kyllä Saga söi päivällä normaalia enemmän - yleensä keskimmäinen ruoka ei oikein maistu.

Kävin iltapäivällä näytämässä Sagan tassua Lauttasaaren eläinlääkäriasemalla, joka vaikutti oikein mukavalta paikalta. Saga rimpuili todella paljon lääkärin sylissä, mutta onneksi minä pystyin rauhoittamaan pikkuressukan ja sitten minun pidellessä Sagaa sylissä lääkäri sai koskea tassuun. Lääkäri tutki samalla vähän korvia ja tunnusteli muutenkin ja kaikki vaikutti olevan kynttä lukuunottamatta hyvin. Lääkärin mukaan kynsi on kokonaan irronnut ja on epävarmaa, kasvaako siihen enää samanlaista koskaan takaisin. Saga sai kipulääkettä ja antibioottikuurin (10 pvää), jotta tassu ei tulehdu. Ja kaulurin tietty - voi ressukkaa. Tassua pestään vain vedellä. Kun sukka otettiin pois, lopetti Saga linkuttamisenkin.

Lääkärin jälkeen käytiin ensin ulkoilemassa ja sitten mentiin kotiin ottamaan lääkkeet ja pesemää
n tassu. Oikein kiltisti Saganaattori suoriutui molemmista. Aika hyvin Saga on suhtautunut kauluriinkin - katsotaan milloin kunnon kapina alkaa. Lääkkeet taisivat vaikuttaa aika nopeasti, sillä ei mennyt montaa minuuttia lääkkeistä, kun pikkuneiti simahti pöydän alle. Nyt molemmat jalkapotilaat nukkuvat yhdessä päiväunia työhuoneen lattialla :-)



2 kommenttia:

  1. Kokeilukommentti T: Anne

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti Saga paranee pian! Nuo tuollaiset vaivat on tosi ikäviä.

    Maikki ja Armi

    VastaaPoista