keskiviikko 26. elokuuta 2009

Pentukurssi, rokotus ja passi

Alkuviikko on ollut Sagalle hieman arkiviikosta poikeavaa aikaa: maanantaina olimme molemmat ihan normaalisti töissä, minä jopa normaalia pidempään, joten S joutui olemaan aika pitkään yksin kotosalla. Se meni helposti - Saganaattori taisi olla edelleenkin aika väsynyt viikonlopun jäljiltä. Tiistaina S oli hieman ihmeissään, kun minä jäinkin kotiin ja Ari lähti töihin - olen loppuviikon sairaslomalla. Jossain välissä päivää kävin lääkärissä ja sitten löhöilimme yhdessä ja erikseen. Illalla Ari lähti Sagan ja monipuolisen makupala-arsenaalin (maksapasteijatuubi, silputtuja kanafileherkkupaloja, perusnameja) kanssa kadun toiselle puolelle Rakkaitten haukkujen pentukurssille. Siellä S oli ollut kuulemma vilkkain kurssin koirista ja kärsinyt eniten sermeistä, joilla koirat oli eristetty toisistaan (vasta harjoitusten jälkeen saivat tutustua toisiinsa)...mutta kuulemma oikein mukavasti olivat harjoitukset sujuneet! Kurssilta S sai monien kokemusten lisäksi mukaansa uuden pannan ja hihnan (puolikiristävä, pehmustettu panta ja entistä pidempi, heijastimella, jousitusosalla sekä kakkapussipussukalla varustettu hihna). Minä odotin puistossa, jossa olimme sopineet leikkituokiosta Jaden kanssa kurssin jälkeen. Väsyneenä ja onnellisena reilun puolen tunnin leikin jälkeen lähdimme kotiin, jossa ihme kyllä ruoka maistui mahtavan namipalatarjoilun jälkeen vielä erittäin hyvin. Loppuillan Saganaattori torkkuikin sitten jaloissamme, kun katselimme telkkaria.

Tänään olemme torkkuneet Sagan kanssa vuoroin olohuoneessa, makuuhuoneessa ja Sagan huoneessa. Muutaman kerran olemme käyneet nuuskimassa tuoksuja ulkona ja hieman leikineet piilotusleikkiä sekä astioilla että narun kanssa. Äsken Ari tuli hakemaan meidät ja lähdimme rokotukselle (rabies) eläinlääkäriin. Samalla hankimme Sagalle passin (jos sitä joskus tarvii, niin onpahan olemassa!) ja lääkäri tutki myös kynttä, joka on hienosti parantunut ja kuulemma uusi kynsi kasvaa hyvää vauhtia tilalle - eli onneksi se episodi päättyi hyvin. Ikävyyksiä Sagalle kynnet näköjään aiheuttavat, sillä eilen kynnenleikkuussa taas lipsahti yhden kynnen kohdalla niin, että tuli verta (ne mustat...) :-( No, onneksi kynsienleikkuusta ei ole ihan kamalaa farssia tullut, vaikkakaan S ei edelleenkään tykkää siitä yhtään, vaikka olisi maailman ihanimpia Chicken Chipsejä tarjolla :-)

Nyt taas uni maittaa. Nyt kun rokotukset ovat kunnossa, niin pitääpä lähteä joku päivä tutustumaan Lauttasaaren koirapuistoon. Kerran olemme kävelleet siitä ohi ja se vaikutti oikein kivalta. Vaikka hieman varauksella niihin suhtaudunkin, pitänee kokeilla.

..ai niin..poistin pissimaton ulko-oven edestä, kun sille ei ole näyttänyt olevan tarvetta aikoihin ja totta kai S sitten oli käynyt ma-yöllä pissaamassa eteisen matolle siihen kohtaan, jossa pissimatto on ollut.. ja kun palautin maton, oli taas muutaman tunnin päästä pissit matolla.. nyt se on ollut taas päivän puhdas. Mielenosoitus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti