sunnuntai 16. elokuuta 2009

Nummelassa ja pihapiirissä puuhastelua

Eilen kävimme pitkästä aikaa moikkaamassa kummipoikaamme 2v -Patrikia (ja hänen vanhempiaan - Arin veljeä Esaa ja veljenvaimoa Pauliinaa) Nummelassa. Sagalla olikin puuhaa pihaa ja lähimaastoa tutkiessa sekä Patrikin kanssa leikkimistä. Saga kävi myös moikkaamassa naapuripihan Liekki-beaglea. Sagaa oli aika vaikea saada pysymään aitaamattomalla pihalla ja telkeäminen muutaman metrin hihnaan tuntui julmalta, niinpä Ari kävi ostamassa Saganaattorille flexin, jolla S sai enemmän liikkumatilaa pihalla ja mekin saimme olle hetken rauhassa.

Eilen ja tänään on satanut jonkin verran, mutta onneksi ei koko päivää kerralla, joten olemme päässeet ulkoilemaan ihan mukavasti - sateellahan Saga ei viihdy pihalla yhtään ylimääräistä. Vaikka onkin kesäviikonloppu, on Sagalla riittänyt paljon leikkikavereita myös pihapiirissä. Tänään sunnuntaina sovimme Sagalle leikkitreffit Jaden kanssa ja myöhemmin S pelehti hieman itseään vanhemman labbispennun kanssa. Arin jalka alkaa vähitellen parantua ja Arikin on päässyt pitkästä aikaa kanssamme ulos ja jopa yksinkin.

Siivosimme tänään ja kasasimme vihdoin työhuoneen lattialta serkkujeni vierailun jäljiltä jääneet patjan pois. Me molemmat olemme reilun viikon aikana tottuneet torkkumaan päiväunia patjalla Sagan vieressä (S kun ei saa tulla sänkyyn tai sohvalle viereemme Arin lievän allergian takia) ja niinpä kävimme ex-temporeostoksilla ostamassa Sagan huoneeseen Fatboy-lattiatyynyn, johon voimme tulevaisuudessa käpertyä Sagan kanssa unille :-)

ps. Sagan tassu näyttää voivan oikein hyvin. Vielä viime yönä pidimme S
agalla kauluria, mutta ei S näytä juurikaan kiinnittävän erikoishuomiota siihen "kipeään" tassuun. Särkylääkettä emme ole antaneet perjantain jälkeen, antibioottikuuri jatkuu vielä muutaman päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti