lauantai 6. kesäkuuta 2009

Imurointia ja leikkejä

Viime yö meni hyvin - nukuttiin puolestayöstä aamukuuteen (saga heräsi jossain välissä hetkeksi) ja sitten vasta pissille - hetkeä liian myöhään, sillä lirahti eteisen lattialle juuri ennen ovenaukaisua :-( No, pihalla tuli lisäpissi ja kakat ja maan kuivuttua olikin kiva pelmiä hieman ruohikolla :-) Sitten taas jatkettiin unia lähes kymmeneen, syötiin ja taasen ulos. Tällä kertaa ehdittiin pihalle asti tarpeille. Suihkussa käydessäni Saga metsästi taas ahkerasti pesäkolonsa pesulappua. Ja väsytti näin itsensä, joten saimme itse syödä aamupalaa kaikessa rauhassa. Sagan herättyä me testattiin Sagan ongelmanratkaisukykyä tyhjään Philadelphia-purkkiin kätkettyjen makupalojen avulla. Ei ihan onnistunut, sillä purkki lähinnä innosti hurjaan haukkumiseen :-(



Aamupalan jälkeen Ari leikitti Sagaa "Sagan huoneessa" eli pukeutumis/vierashuoneessa. Vein eilen sinne viltin, jotta S tottuisi ottamaan tirsoja myös siellä. Ari ja Saga leikkivät piilosta viltin ja kumisen vinkulelun kanssa ja se olikin kiva leikki! Lisäksi he jatkoivat Golf-palloon tutustumista. Minä yritin sillä aikaa keksiä portintilkitsemiskeinoa - nyt toinen pää on mahdollisimman kiinni ovenkarmissa ja toiseen päähän viritin narua. Katsotaan miten käy :-)

Leikin jälkeen taas ulos. Nyt tutustuimme alakerran Helenaan, joka tuli ihastelemaan varsin riehakkaalla tuulella ollutta neitiä. Kotona eteisessä oli vastassa imuri. Annoimme Sagan ensin nuuskia sitä ja sitten Ari aloitti imuroinnin. Olemme todella ylpeitä pikku-Sagasta, joka ei kertaakaan haukkunut eikä luikkinut karkuun vaan seurasi uteliaana imuroivaa Aria!!

Nyt taitaa olla taas ruoka-aika. Kelpaisikohan nyt pelkät naksut - aamulla syötiin naksu-peruna-juustosörsseliä ja se maistui erittäin hyvin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti