sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Vauvatuttavuus - Olavi


Annika oli sitä mieltä, että Saga ja Mauri on paras tutustuttaa molemmille vieraalla maaperällä eli ulkona, joten Mauri ei tullutkaan meille tänään kylään. Mutta sovimme tapaavamme ulkona lähipäivinä :-) Sen sijaan Saga tutustui puolivuotiaaseen Olaviin ja oli niin innoissaan, että raukka kiihdytti aika vauhtia pöytää päin :-( Toivottavasti ei sattunut liikaa.. kun koirat eivät ole parhaimipia ilmaisemaan kipuaan. Mitään tytteli ei inahtanutkaan tai voivotellut, mutta hurjalta se kuulosti. Voi innokasta ressukkaa. Annika ja Jani eivät muistaneetkaan, kuinka pieniä pennut voivat olla... Maurihan on jo iso poika.

Vaikka Mauri jäi tutustumatta, ollaan tänään tutustuttu naapurirapun karvaturriaiseen. Se sujui hyvin. Aldon haukuntaa Saga säikkyy kaukaa ..mistäköhän se johtuu, kun Aldo on aika pienikokoinen monirotuinen - ehkä haukuntaa on syy?! Ari ja Saga tulivat juuri ulkoilemasta ja olivat kuulemma tutustuneet pieneen mäyrikseen. Kiva, että Saga saa kavereita! Mutta nyt pitää mennä hillitsemään neitiä - on taas kunnon rakettikohtas menossa ja pää kolisee :-(


..Meno ei rauhottunut minun sylissäni, nyt Ari yrittää vuorostaan rauhoittaa touhupesää sylissään. Erikoisrakettikohtaus ja purentaa.


ps. Annoi
n Sagalle nahkakengän: ihmetteli sitä, kantoi makkariin, jätti sen sängyn päähän ja meni itse helmalakanan taakse piiloon ja rähisi sille ihan hulluna. Tämän jälkeen kuljetti sitä paikasta toiseen - pesäkoloon, majaan..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti