maanantai 15. kesäkuuta 2009

Sagan ja Arin sadepäivä

Minä jouduin tänään menemään päiväksi töihin (teettämään tuleville ykkösille matikan lähtötasotestiä), joten Ari vietti päivän kotona Sagan kanssa. Toki me ehdimme käydä Sagan kanssa kahdesti ulkosalla ennen lähtöäni, muttei Saga viihtynyt kauan ulkona, kun oli kylmää ja märkää.. iik, yök :-(

Ari ja Saga olivat koisineet puolillepäivin ja piipahdelleet ulkona nukkumisten ja syömisten jälkeen. Neljän aikaan he tulivat minua hakemaan töistä :-) Nyt Saga oli ollut ihan kiltisti yksin häkissään takakontissa (eilen häkki oli kyllä takakontissa, mutta kaadettiin penkki niin, että S näki meidät). Ja oli aivan innoissaan, kun näki minut (tai ainakin haluan kuvitella niin) :-) Matkalla minä kävin kaupassa ja Ari kirjastossa Sagan köllötessä häkissään.

Kotona tehtiin iso lihapullataikina ja Saga nautti olostaan kyhnätessään meidän jaloissa molempien häärätessä keittiössä. Lopulta pihis nukahti ja ei ollut moksiskaan kaappien ja astianpesukoneen aukailuista ihan korvan juuressa.

Äsken käytiin ulkona kävelyllä ja nyt taas pienen leikkituokion jälkeen Saga kömpi pesäkoloonsa nukkumaan. Aika ihana otus :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti