perjantai 12. kesäkuuta 2009

Koiratreffit med Mauri

Tänään on ollut Sagalla vauhdikas aamupäivä: Ensin aamun ulkoreissulla törmättiin alakerran Aldo-koiraan. Saga luikki haukkuvaa Aldoa karkuun, mutta hetken päästä uteliaisuus voitti pelon ja muutaman minuutin kiertelyn jälkeen koirat pääsivät lähietäisyydelle. Saga heittäytyi alistuneena selälleen ja Aldo tuli lähelle. Sitten peuhattiin kunnolla ja lopuksi Saga jopa hyppi Aldon selkään - joten ihan ei neiti alistunut Aldon käskyläiseksi.

Kotona Saga löysi Arin sukan, joka korvattiin heti namipala-vessapaperirullalla ja taas riitti tekemistä. Sitten Saga nukahti hetkeksi, kunnes minun oli pakko herättää rassukka sovituille koiratreffeille med Mauri.



Odotettiin An
nikaa, Olavia ja Mauria hetki kentän reunalla. Kun he tulivat, luikki Saga tällä hetkellä varsin runsaassa turkissa kulkevaa Mauria (partacollie) uikuttaen karkuun. Jonkin aikaa Saga luimisteli selän takana, mutta vähitellen uskaltautui lähemmäs ja lähemmäs. Lopulta Mauri teki peliliikkeitä ja meni ihan lähelle ja sitten vasta tutustuminen kunnolla alkoi. Telmittiin yhdessä pellonreunalla ja oli hauskaa! Olavikin heräsi ja siitäkös Saga vasta innostukin - kerrankin Sagan kokoinen ihminen!!! Mauri oli hieman mustasukkainen ja teki entistä enemmän tuttavuutta Sagan kanssa. Tunnin verran telmittiin ulkona ja sitten kotiin. Nyt Saga käy ihan ylikierroksilla - ei malttaisi millään käydä nukkumaan vaikka neidin täytyy olla ihan umpiväsynyt, kun katkaisin aamu-unetkin. S oli äsken taas piiloutunut kenkieni viereen, muttei malttanut nukahtaa sinnekään.. se kertoo jo paljon!


Se on hyvä, että koiralta on veto pois, että jaksaa matkan mökille (vajaa kolme tuntia) Ylämaalle. Siellä odottaa sitten Hukka ja kolme uutta ihmistä ja ihan outo ympäristö.. aika rankka mutta toivottavasti todella mukava päivä pikkukoiralle! :-)

ps. eilen illalla laitettiin Sagalle sellaista punkki-kirppu-hyttys-ainetta niskaan.. toivottavasti toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti