tiistai 9. kesäkuuta 2009

Kuljetushäkki ja kynsienleikkuu

Tänään on ollut varsin ikävä ilma, joten ulkoilu ei ole oikein innostanut Sagaa. Toki ollaan välillä käyty pihalla tarpeilla ja pelmimässä hetkinen. Mutta liruja on tullut jostain syystä aika usein sanomalehdelle juuri ennen ulosastumista :-(

Tänään m
eitä kävi moikkaamassa Arin sisko Paula. Aluksi Saga näytti parastaan ja oli varsinainen sylikoira, mutta näytti Paulalle myös rakettikohtauksen käydessämme ulkona. Se ei tainut tehdä Sagasta yhtään vähemmän söpöä Paulan silmissä - se on vaan hyvä, että tempperamenttia riittää .-)

Iltapäivällä jätin Sagan hetkeksi huoneeseensa yksin (puoliunessa majassaan), kun vein roskat. Sujui hyvin :-)

Nyt illansuussa Ari kävi hakemassa postista Sagalle tilatun kuljetushäkin (sitä mainostettiin kuljetushäkkin Rolls Roycena). Toimme ison laatikon sisälle ja kokosimme häkin - Saga luikki piiloon makkariin. Vaikka laitoimme syötiksi namupaloja, ei S aluksi uskaltautunut tutustumisretketkelle..muutosvastarintaa?!

Ja vielä pisteenä iin päälle..päätimme käyttää hyödyksi Sagan rauhallista olotilaa ja kokeilla ekaa kertaa kynsienleikkuuta. Vuorotellen pidimme ressukkaa sylissä, syötimme välissä nameja ja sydäntäsärkevän valituksen säestäminä päätimme hoitaa yhden tassun kerrallaan.. eli huomenna operaatio jatkuu. Fiksua vai ei, mutta ei nyt pystytty parempaan. Lopuksi annoimme S:lle palkkioksi hyvästä suorituksesta siansaparopätkän, jota S vetäytyi koluamaan ruokapöydän alle - Arin jalkojen juureen. Joten emme kai ole kuitenkaan pikkukoiran mielestä täysin roistoja :-)

Illtapalaksi S sai savulohta , jota on tuoksutellut koko illan meidän syötyämme sitä. Ja maistui hyvin!

Nyt illalla S
aga on ollut yllättävän vaisu - johtuneeko kynsienleikkuusta vai liian vähästä telmimisestä ulkona (vaikka yritin viihdyttää..sää vaan ei innostanut Sagaa yhtään) vai vanhan majan katoamisesta ja sen vaihtumisesta uuteen häkkiin, johon on nyt vähitellen uskaltanut tutustua.. (siellä on ihanan pehmeä alusta ja laitettiin sinne tuttu majavilttikin :-)) ..vai yksinkertaisesti väsymyksestä?! Pidetään peukkuja, että oppii tykkäämään uudesta majastaan!!

ps. häkin kanssa tilasin Sagalle matkavesipullon ja matkaruokakupit ja namujensäilytyspussin.. ja Ari kävi tänään ostamassa apteekista tarvikkeita Sagan ensiapulaukkuun: koirien oma kuumemittari, hiilitabletteja, kyypakkaus, desinfiointia
inetta, punkinestotippoja .. ja lisäksi siellä on punkkipihdit, kynsileikkuri, sakset, sideharsoa ja lääketeippiä. Nyt pitäisi olla varustus kunnossa vaikka mökille lähtöä varten :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti