perjantai 5. kesäkuuta 2009

Uusia tuttavuuksia


Tänään on tullut muutamat hätäpissit lattialle: Aamulla Saga säikähti lattialuuttua ja lirautti sanomalehtien päälle, hieman myöhemmin Ari antoi Sagalle kasvattajalta saadussa tarvikelaatikossa olleen vinkulelun, joka vinkuu pienestäkin kosketuksesta.. ja sitä Saga säikähti ihan kunnolla ja lirautti. Kolmannet lirut tulivat liiasta odotuksesta, kun ei heti ehditty ulos ruokailun jälkeen (odotimme Tiiaa) - mutta fiksu tyttö meni sanomalehden päälle lirulle!! No, semmosta sattuu. Muuten Saga on jatkanut kiltisti pissaamista ja kakkaamista ulos.

Tänään on ulkoiltu lähes pakon sanelemana Sagan
väristellessä vilusta hetkeksikin paikalle jämähtäessään. Mutta ollaan silti tutustuttu lähiseutuun ja nuuskittu ympäristöä. Kävelimme myös vilkkaan kadun reunassa ja se vasta jännää olikin - Saga pelottomasti vilkuili ohi vilistäviä autoja ja kummasteli erilasia ääniä. Hihnassa kävely sujuu koko ajan hieman paremmin.

Ja tänään meillä on käynyt ensimmäiset vieraat pientä tulokasta ihastelemassa: Tiia tuli lounastamaan kanssani ja Saga esiintyi ensin varsin rauhallisesti, mutta Arin tullessa kotiin vauhti kiihtyi (säikkyi ihan hulluna Arin antamaa pullon korkki-korkkia ja haukkui vimmatusti!!). Sitten Natalia tuli käymään kahden nuorimman tyttärensä kanssa. Heille Saga näyttäytyi ihanana sylikoirana, joka tykkää silittelystä ja sylissä makaamisesta :-) Heidän poistuttuaan ja syötyään meno oli taas hurjaa ja siinä vaiheessa ulospääsyä odotessa tuli ne lirutkin :-(

Laitoin porttiin talouspaperirullat isojen kokojen kohdalle, mutta arvatkaa kuinka kauan Sagalta keksi työntää rullat pois.. :-( Eli emme ole vielä tänään harjoitelleet yksin jäämistä. Olisi k
yllä pakko, mutta pitäisi ensin keksiä tapa tilkitä portin reiät...

Nyt Saga heräsi uniltaan... lähdetään ulos!


ps. tänään uusina puremiskohteina ovat olleet kaikki vaatteiden/huonekalujen/peittojen tuotelaput.... jopa pesäkolo on saanut kyytiä. Rottinkiarkku ja ruokapöydän tuolinjalat ovat saaneet olla rauhassa tabasco-käsittelyn jälkeen. Seuraavaksi pitänee käsitellä muutamia sähköjohtoja. Ruoka on maistunut tänään hyvin - sotkin papanoitten sekaan keitettyä perunaa (ja vähän kermaviiliä/juustoa/kinkkua)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti