lauantai 6. kesäkuuta 2009

Sagan maja

Nyt iltapäivällä ollaan harjoiteltu ulkona liikkumista niin, ettei Saga vetäisi ja hyppisi ja tarttuisi lahkeisiin/kenkiin kiinni. Hitaasti mutta varmasti tulokset kärsivällisyydestä alkavat näkyä - hoppas så! Naapurit tuntuvat tulevan ulos vuorotellen Sagaa tapaamaan ja kadulla ventovieraatkin pysähtyvät pienokaista ihastelemaan :-) Ari on näköjään opettanut Sagaa istumaan aina ennen ulko-oven avaamista (ulkoa ja sisältä) ja S totteli nyt minuakin siinä. Hieno tyttö!!

Porttiviritel on toiminut ainakin tähän asti. Syömisen ja ulkoilun jälkeen, kun Saga oli puoliunessa, jätimme hänet viideksi minuutiksi yksin. Mitään ääntä ei käytävään kuulunut. Se jäi epäselväksi, tajusiko edes meidän poistuneen.. mutta harjoiteltu on!

Saga on alkanut viihtyä entistä enemmän "huoneessaan". Nyt keksin rakentaa viltistä jakkaran päälle majan, jonne Saga voi käpertyä unilleen. Siirsin tuolin niin, että neiti voi tarkkaillla sieltä eteistä ja olohuonetta (ja keittiötä). Ja sinne hän nukahtikin oikein mieluisasti .. ja on kyllä niin suloinen vaikkakin saa välillä niitä rakettikohtauksia :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti