torstai 4. kesäkuuta 2009

Yksin Arin kanssa

Tänään Saga jäi ekaa kertaa yksin kotiin aamupäiväksi Arin kanssa, kun minun piti käydä hoitamassa asioita.

Ari käytti Sagan pissillä nukkumaanmennessä ennen puoltayötä ja seuraavan kerran Saga napitti sänkyni edessä ilmoittaen heräämisestään jo
skus puoli kolme. Ulkona ruohikko oli märkää, joten kovin kauaa ei ulkona viihdytty. Helposti molemmat jatkoivat unia - Saga kömpi petiinsä pehmokoiran viereen , minä omaan sänkyyni. Tunnin päästä heräsin taas intensiiviseen tapitukseen ja tällä kertaa Saga taisi hieman ulistakin. Nyt oli hieman leikkisä olo ja lähdöstä ulos ei meinannut tulla mitään, kun Saga leikki remmillä ja kakisteli lähtöä. Lopulta päästiin alas, mutta oli ruvennut tihuttamaan ja neiti vain pyörähti pihalla pissaamatta. Onneksi uni maittoi lähes heti- muutaman kerran Saga taisi ulahtaa ja yritti kiivetä sänkyyn (meillä on jenkkisänky, joten venytettynä Sagan tassut juuri ja juuri ylettävät sijauspatjan tasolle), mutta lannistui heti, kun en reagoinut mitenkään.

Hieman kuuden jälkeen juuri ennen kelloni soimista neiti oli taas pystyssä ja lähdimme ulos muutaman ruokapalleron syötyämme (ruoka maistuu hieman edellispäiviä paremmin). Nyt satoi jo enemmän- pikapissit ja ylös. Kakkoja olisin toivonut, kun koko päivään ei oltu kakattu.
Sitten puuhasteltiin kaikenlaista: Saga jäi hieman pelokkaana katselemaan kylppärin ovelle, kun
menin suihkuun. Yhdessä mietittiin vaatevalintaani ja minun silittäessä paitaa Saga teroitteli hampaitaan pahvilaatikkoon. Ja sitten tuli kakka lattialle :-(. Mitenkään en pystynyt heti hyökkäämään ja viemään Sagaa ulos, joten sinne ne tulivat ja liiemmin en pystynyt torumaan. Yhdessä siivottin sotku ja jatkettiin aamupalan laittoon. Syödessäni neiti nukahti ja lähtiessäni siirtyi petiinsä ruokapöydän alta jatkamaan uniaan Arin kanssa.

Hieman jännitti koko aj
an poissaollessani, miten heillä menee (vaikka ilman muuta Ari pärjää hyvin..mutta eka kerta!). Kotiin tullessani puoli kahdentoista aikaan Saga venytteli pesässään ja ei tullut edes vastaan :-( Ari kertoi, että oli itse ollut hereillä lähes koko aamun, mutta Saga oli herännyt vasta yhdentoista aikaan - eli he olivat juuri vasta ensin syöneet ja sitten käyneet pikapissillä ulkona (Ari oli joutunut kantamaan sagan nurmikolle). Ja sitten rappuset ylös kiivettyään (ollaan nyt muutaman kerran tultu rappuset neljänteen kerrokseen ylös hissin sijaan) väsähti taas. Kun menin unentokkuraista tyttöstä katsomaan, oli näkemisen riemu vallaton ja kädet, jalat ja kasvot tulivat varmasti puhtaiksi nuolluiksi:-)

Sitten taas hieman leikittiin ja Arin lähtiessä töihin menimme molemmat sänkyihimme pötköttämään. Äsken herättiin ja syötiin ja pissille olimme matkalla, mutta neiti laitoi hanttiin jo alkumatkalla. Alas päästyämme, kun olin avannut ulko-oven, Saga aisti sateen ja pisti liinat kiinni ja pissasi ulko-oven eteen (käytävän puolelle) k
ynnysmatolle :-( Jotenkin ehkä aavisti, ettei tämä nyt ihan oikein mennyt, kun näki että hän pakotti itsensä pakkopyrähdykselle ulko-oven eteen ulos, josta pikaisesti takaisin sisälle.


Nyt neiti nukahti jalkoihini olohuoneeseen samalla kuin naputtelen tätä. No, kyllä me muutama hetki leikittiinkin golf-pallon kanssa (Ari aloitti golf-valmennuksen antamalla muutaman pallon leikkikaluksi, jotta pallot tulevat tutuiksi) ennen tätä, joten onhan se jo aikakin taas uinahtaa hetkeksi :-)

Illalla pitää taas jatkaa poissaoloharjoitusta, mutta antaa nyt pikkuisen nukkua taas muutaman tunnin verran ihan rauhassa - eikö pentujen oleteta nukkuvan jopa 20h päivässä?!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti