sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Ensimmäinen viikonloppu ilman Annea ja Aria


Ensimmäinen viikonloppu hoidossa on sujunut Sagalta mallikkaasti. Perjantaina Annen ja Arin lähdettyä eroahdistusta on esiintynyt ainoastaan omistajien puolelta. Sagalla on ollut niin paljon tekemistä, ettei ole kerennyt tulla ikävä.

Perjantaina enomme perhe tuli mökille viikonloppua viettämään Mimmi-koiransa kanssa. Koirakolmikko Hukka, Mimmi ja Saga tulivat hyvin toimeen keskenään ja meno oli välillä niin vauhdikasta, että perässä oli vaikeaa pysyä. Hukka puolusti isovelimäisesti Sagaa jos Mimmi erehtyi vähän pomottamaan kuopusta. Saga oli kuitenkin mielissään uudesta koirakaverista ja Hukka sai pitää hieman hengähdystaukoa pikku termiitistä, Mimmin korvissa kun oli selvästi mukavampaa roikkua. Illan riehuminen vei Sagalta niin paljon energiaa, että saimme nukkua aamulla jopa kymmeneen asti.

Lauantai oli varsin sateinen päivä, mutta yleensä niin sateenarka Saga jatkoi yhä Mimmin kanssa riehumista sekä pihalla, että sisällä. Välillä Saga malttoi kuitenkin tulla kanssani aittaan päiväunille. Saga ei ole Annen ja Arin lähdön jälkeen juurikaan nukkunut omassa kantokopassaan, vaan mieluisimmaksi nukkumapaikaksi on muodostunut Annen villatakki, jonka laskin lattialle lievittämään mahdollista ikävää.

Tänään sunnuntaina Saga on ollut viikonlopun riehumisen jälkeen melko rauhallinen, vaikka väliin onkin mahtunut muutama rakettikohtaus. Alkuillasta alkoi pieni ukkoskuuro, ja kovimmat jyrähdykset pelottivat hieman. Saga oli kuitenkin melko väsynyt ja nukkui suurimman osan ajasta. Rakettikohtausten aikana Hukka on taas mieluisin purulelu ja Saga tutkii yhä innokkaammin uusia paikkoja tontiltamme. Saga on myös oppinut Hukalta tavan mennä tarpeilleen mieluummin pitkään heinikkoon, kuin pihanurmelle. Oppiikohan pikkuneiti pian myös nostamaan jalkaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti