maanantai 22. kesäkuuta 2009

Juhannus


Torstaina suuntasimme siis taas Mökille. Ennen juhannukseenviettoon lähtemistä kummityttöni Nea tuli katsomaan Sagaa (ja hakemaan synttärilahjansa). Nea olikin innokas leikittäjä - Nea ja Saga peuhasivat ulkona pitkän aikaa. Aldokin kävi välillä moikkaamassa Sagaa.
Leikeistä väsynyt Saga nautti automatkan nukkuen. Saga nukahti lähes heti auton lähtiessä käyntiin ja nukkui myös käydessämme hakemassa Mikkiksen Pohjoisrannasta ja käydessämme Wotkinilla lihaostoksilla sekä Arabiassa Opan tehtaanmyymälässä kaasu-muurikka - ostoksilla.


Mökillä Sagaa odotti taas Hukka (joka ei luikkinut pakoon vaan tuli häntä heiluen tervehtimään innokasta härnääjäänsä) sekä Ella ja vanhempani (jotka lähtivät lähes samantien). Saga sai taas rauhassa vipeltää ulkona ja energiaa riitti!! Nyt tällä kertaa pikkuneiti malttoi kuitenkin mennä ajoissa nukkumaan, vaikka muut valvoivat aika myöhään.

Perjantai-a
amuna heräilimme Sagan kanssa seiskan-kasin aikaan, kävimme pissillä ja menimme aitasta mökkiin jatkamaan unia. Hukka liittyi pian seuraamme. Nukuimme takkatulen lämmittäessä mökkiä muutaman tunnin ennen muitten heräämistä.

Pian aamupalan syötyämme Annu ja Alessio liittyivät seuraamme. Päivä sujui rattoisasti ruokaa laitellen ja terassilla istuen, vaikkei ulkona ollutkaan mikään hieno sää (mutta ei satanut). Koirat puuhasivat omiaan ulkona ja nukkuivat välillä. Nyt Saga antoi Hukan olla enemmän rauhassa kuin edellisviikonloppuna - hyvä niin!

Saga löysi lempipaikakseen mökin lattialla lojuneen tyynyn, jossa rinsessa sitten nukkuikin monet unet ja oli muitten hellittävänä. Ja minä nukuin rinsessan vieressä aamuisin (lattilla), kun muut vielä nukkuivat aitoissaan. Arikin nukkui Sagan kanssa lattiarajassa muutamat päiväunet. Ja kerran nostin raketti-Sagan Arin viereen sängyn päälle - ja S nukahti heti Arin naaman viereen :-)

Lauantai ja sunnuntai menivät kaikkien rennosti syöden, juoden ja jutellen - koirien puuhatessa ulkona ja nukkuen. Muutaman kerran kävimme koirien kanssa "ulkona" eli pienellä lenkillä. Sunnuntai-iltana lähdimme sitten ajelemaan kohti kotia. Tällä kertaa Saga ulisi ekaan mutkaan (ikävää mökkiä ja Hukkaa kohtaan), mutta nukahti sitten taas. Kotona odotti paljon nuuskittavaa viikonlopun poissaolon jälkeen, joten kotiinpaluukin oli oikein mukava! :-)


Tänään juhannuksen huohkon sään jälkeen näyttää siltä, että pakkaan kansituolin, kirjan ja juotavaa mukaan ja suuntaamme Sagan kanssa pihalle tai lähipuistoon nauttimaan ihanasta, lämpimästä kesäpäivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti