keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Pihailua, nukkumista ja koulutusta

Tänään olemme taas viettäneet aikaa pihalla - minä Kreikan saarten oppaita lukien ja Saga omiaan puuhaillen: S lekotteli auringossa tai tuolini alla, kolusi luuta ja sitten joi juomapullostaan, välillä nuuski (ja söi) ruohoa, hätyytteli lokkeja ja variksia naapuritalon pihalta, tervehti naapureita ja posteljoonia.....

Kävimme myös käve
lyllä ja tapasimme taas Sagan kaverin Jackien. Molemmat olivat onnessaan kohtaamisesta :-)

Illalla minun puuhaillessa omi
ani Ari ja Saga ottivat yhdessä päiväunet, jonka jälkeen Ari koulutti Sagaa istumaan ja makaamaan. Jatkoimme koulutusta hetken päästä ulkona. Menimme lähikentälle ja yhdessä harjoittelimme luoksetuloa (kinkkupaloilla).

Nyt pakkaamme huomista mökillelähtöä (ja minä matkaamme varten). Alkaa Sagan kesäloma: reilu kaksi viikkoa mökkeilyä, kun me lähdemme Kreikaan. Sillä aikaa siskoni Ella ja vanhempani pitävät Hukan kanssa huolta Sagasta. On haikea olo jo etukäteen, kun tietää miten pikkuinen kasvaa huimaa vauhtia ja me emme ole näkemässä sitä ja ekaa rokoituskertaa... mutta yritän ajatella asiaa myös niin, että kun Saga noin pienenä oppii jäämään hoitoon (tuttuun ja turvalliseen paikkaan), niin varmasti se helpottaa tulevaisuudessa hoitoonjättämisiä - hoppas så. Toivottavasti Ella jaksaisi päivittää tätä blogia poissaollessamme, niin pystyisin seuraamaan paremmin kuin puhelimitse Sagan kuulumisia :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti