perjantai 5. kesäkuuta 2009

Raketti

Olisikohan sadepäivän vähäinen ulkoilu aiheuttanut sen, että Saga sai illalla muutaman uskomattoman hepulikohtauksen: Yhdellä kerralla Saga teki voltteja ja mitä lie ihme kierroksia ruokapöydän hupputuolin alla - pelkäsin oikeasti, että tuoli kohta kaatuu. Seuraavassa silmänräpäyksessä Saga juoksi olohuoneen läpi tuhatta ja sataa - näkyi vain pieni vaalea läntti ja kuului viuh. Pelotti, että raukka ottaa niin kovat vauhdit, että liukuu seinää päin (parketti on sen verran liukas, että vauhtiin päästyään S todellakin liukuu siinä). Tämän lisäksi oli pakko repiä verhoja, näykkiä sohvan ja sohvatuolin sivussa olevaa lappua, yrittää kiivetä sohvapöydälle, näykkiä minua (Aria näykkii pajon kovemmalla voimalla) ja kiinanruusuakin piti yrittää maistaa... en oikeasti tiennyt itkeäkö vai nauraa :-) Lopulta sain neidin rauhoittumaan kaappaamalla hänet syliinsä ja silittelemällä - se onneksi tepsii aina! ;-) Ja vastaava show tehtiin pariin kertaan. Yhden kerran touhua hillitsi puolikas siansaparo, jota S jaksoi koluta matalan sohväpöydän alla.

No, katsoin tilannetta huvittuneena ja tajusin, että riehuminen saattaa olla hyvä juttu yöunia ajatellen ja oikein ajattelin: minimaalisen ulkoilun (märkä nurmikko) jälkeen painuimme pehkuihin joskus ennen puoltayötä (Saga ei herännyt edes Arin tuloon pari minuuttia nukahtamisensa jälkeen) ja nukuimme yli kuuteen käymättä pissillä!!! Joskus puoli kolmelta S oli hetken hereillä ja hieman ulisi ja yritti tavoitella minua, mutta kun en välittänyt asiasta, meni takaisin petiinsä ja nukahti uudelleen. Ja aamulla kun menimme heti herättyämme ulos, teki Saga oikein hienosti heti pissit ja kakat ulos!!! Hyvä tyttö! Kakkapussia viedessämme talon taakse roskiin minun oli kylläkin pakko napata neiti syliin, kun tärisi kylmästä (miten tullaan pärjäämään talvella?!) .. ja kylmän kostea maa ei ole kiva pikkuruisia tassuja vasten :-(

Hetken riehuttuaan (löysi jostain minun pienen pehmoketun ja käyttäytyi ihan kuin olisi saalistanut sen..huvittavaa) unet taas jatkuivat ja jatkuvat edelleen.

Tänään pitää pakolla ulkoilla enemmän vaikka keli olisi minkälainen vaan ja harjoitella yksinjättämistä. Ongelma vaan on siinä, että ostamamme portti ei oikein toimi, kun Saga mahtuu pujahtaaman reunakolosta (isompi kuin muut kolot).. ja koko asuntoon jättäminen tuntuu pelottavalta. No, pitää yritää keksiä joku keino vaikka portin kolon pienetämiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti